Vadai Vidnyánszkyról: Vajon a laposföld is játszik nála?

2020. augusztus 15. 15:32

A DK-s politikus szerint nincs liberális szervezkedés a színházigazgató ellen.

2020. augusztus 15. 15:32
null

Az ATV adja hírül: Vidnyánszky Attila a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy a jelenlegihez hasonló felháborodást tapasztalt a Nemzeti Színház megépültekor vagy akkor, amikor átvette a színház vezetését. „Nagyon komoly nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik, egy liberális kör. A szakma tele van történetekkel, hogyan lehetetlenítettek el embereket. Básti Juli, Udvaros Dorottya vagy Blaskó Péter maga mesélte nekem, hogy egyből rosszabb színésznek minősítették őket az általam vezetett Nemzeti tagjaként” – nyilatkozta az igazgató.

Vadai Ágnes, a DK politikusa Facebookon reagált Vidnyánszky szavaira: 

Nincs annál szomorúbb és szánalmasabb, mint amikor a Nemzeti Színház főigazgatója azt bírja mondani, hogy egy nemzetközi háttérhatalom és hálózat szervezkedik ellene.

Sajnálatos, hogy ha gondolunk is valaha erre az emberre (ritkán azért), akkor nem a művészete fog eszünkbe jutni, hanem az, hogy ő is a gyíkemberekben, a háttérhatalmakban, az összeesküvés-elméletekben és a hasonló baromságokban hisz! Vajon a laposföld is játszik nála?

(Fotó: MTI Fotóbank)

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. augusztus 20. 19:32
Vadainak fasza vóna ő is biztos Gábor Vóna.
Poroszlai Róbert
2020. augusztus 20. 09:12
ági mikor halt meg a fodrászod?
akiaki
2020. augusztus 19. 16:28
na, ez kellett mára, ez a kredencarcú!
lazsu
2020. augusztus 17. 20:00
Micsoda egy bunkó ez nő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!