Újraindítás: mi a helyzet más európai országokban?

2020. április 24. 14:02

Elindult a gondolkodás arról, hogy hogyan lehetne újraindítani az életet Magyarországon – mondta Dömötör Csaba.

2020. április 24. 14:02

A védekezés második szakaszában fokozatosan újralehet indítani az életet Magyarországon – jelentette ki a Miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba számos példát hozott a gazdaság és a mindennapi élet újraindítására más európai országokból.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2020. április 24. 21:59
Itt az ideje, hogy a normalizálódás megkezdődjön. Az aztán végképp nem fontos, hogy Merkel szerint a kezdetnél tartunk. Ez a ostoba nő, aki ismét egy elképesztő beszéddel blamálta magát, legszívesebben örökre karanténba tartaná a ,,már hosszabb ideje itt élőket", mint ahogy példaképe Honecker. Egy érdekes svájci oldal, ahol 22 nyelven informálnak: https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/
zsoltkom2
2020. április 24. 16:38
"Újraindítás: mi a helyzet más európai országokban?" Na ez a valami... hogy az elégtelen Orbán-teljesítményt a külföldi akármilyen példával próbáljál hitelesíteni. Ha önmagában jó lenne, ilyen kis csalfaságokra nem lenne szükség. Pedig... "Itt a koronavírus második hulláma? Kínában lezártak egy nagyvárost" https://bit.ly/2S6jx3A "SOTE-rektor: A koronavírusban meghaltak jelentős többsége sosem került lélegeztetőgépre" https://bit.ly/2xYFydM "Magára hagyta a kormány a bevétel nélkül maradt cipészt, szerelőt, mosodást" https://bit.ly/354k9vP "830 dolgozót rúgnak ki a Bosch hatvani gyárából" https://bit.ly/2Y8vmud "A magyar munkanélküli-segély kevés, példátlanul rövid ideig jár, és még a közmunkaprogram mögül is kifarolt az állam az utóbbi években. Ez nem azért van, mert nem futná többre, a Fidesz-KDNP ideológiai alapon nem hajlandó többet ráfordítani." https://bit.ly/2xLIvyA "Meghalt a 72 éves orosházi bácsi, akit a kórházkiürítés miatt küldtek haza félig lebénulva" https://bit.ly/2XZr4VC
olajfa1
2020. április 24. 14:12
Szerintem kellő figyelemmel és szigorú előírásokkal és azok még szigorúbb betartatásával a termelést be lehet indítani. Ez mindenkinek az érdeke lenne.
Emmanuel Goldstein
2020. április 24. 14:05
Korai lenne az enyhítés, még az elején vagyunk a járványnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!