Bana Tibor is kilép a Jobbikból

2020. március 02. 17:38

Nihilizmusról, populizmusról és belső leszámolásokról panaszkodik a párt Vas megyei országgyűlési képviselője.

2020. március 02. 17:38

Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével” – írta közösségi oldalán Bana Tibor. A párt Vas megyei országgyűlési képviselője hozzátette, hogy a továbbiakban függetlenként folytatja a politizálást, a „remélt 2022-es győzelmet jelentő” ellenzéki együttműködéshez pedig minden erejével igyekszik hozzájárulni.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veressg
2020. március 03. 12:13
Újra és újra elhisszük, maradt még egy-két tisztességes ember a Jobbikban. Lám itt ez a Bana: ugyan kicsit(nagyon) későn esett le neki a tantusz, de azért csak leesett és végre megvilágosodott: nem nézhette tovább, hogy a pártja 180 fokos fordulatot hajtott végre az utolsó években, mig most végre révbe ért és a szemkilövető ölében landolt. Ezért kilépett, gondolhatnánk, de itt ez videós fellépés, amelyből kiderül, hogy csak a belső torzsalkodás (meg a háttérbe szorulás) az oka, amiért távozik, de immár független képviselőként továbbra is minden erejével az ellenzéki összefogás érdekében fog munkálkodni. Talán még a választások előtt be is lép a DK-ba, hogy még hatékonyabban tudja a szombathelyiek és a Vas-megyeiek érdekeit képviselni........ És nem átalja Arany Jánost idézni ez a hányadék alak!
dick52
2020. március 03. 08:38
Ez most kit érdekel?
VeTraTa
2020. március 02. 23:23
Az első releváns hír, amit olvastam róla
Hattori
2020. március 02. 22:00
jákob ráolvasra a jobbikra a biboldóátkot! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!