Kormánypárti lett a többség Budatétényben

2020. január 20. 08:47

A korábbi szavazategyenlőség után egyértelmű többséggel választották képviselővé a Fidesz-KDNP jelöltjét.

2020. január 20. 08:47

Időközi választást tartottak Budafok-Nagytétényben vasárnap – írja a Pesti Srácok. A Fidesz-KDNP jelöltje, Csiszár Zsuzsanna 55 százalékot kapott, ellenfele, Nádor Iván a voksok mindössze 45 százalékát nyerte el, így a XXII. kerületben a kormánypártok kerültek többségbe. Az eredményről a frissen megválasztott képviselő Facebook-oldalán számolt be.

Az újabb voksolásra azért volt szükség, mert az október 13-i választáson szavazategyenlőség alakult ki az élen végzettek között. A szavazáson 3.793 jogosultból összesen 1298 fő vett részt.

Csiszár megválasztásával megfordult a korábbi arány, sőt, ha az ellenzékből kiszavazó, és az MSZP-ből emiatt kizárt két képviselőt, valamint a civil hátterű, velük együtt szavazó társukat a kormányoldalhoz számoljuk, a kormánypártnak immár 10 képviselője van, míg az ellenzéknek mindössze hat.

(Pesti Srácok)

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:18
M︆︆︆︆︆o︆o︆︆︆︆X︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
reepurneu
2020. január 21. 05:59
M︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
fahihi
2020. január 21. 01:00
M︆︆︆o︆︆︆︆o︆︆X︆︆i︆︆︆.︆︆︆n︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Tatulus
2020. január 20. 23:17
A moslékkoalíció viselkedése meghozta a jobboldalnak az első sikert! Jobboldaliak - a kényelmeskedésnek vége! Többen vagyunk, a gyűlölködő bandát vissza kell szorítani a helyére, a sarokba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!