Ander Balázs: A Jobbik szerint is mennie kell Niedermüllernek

2020. január 31. 12:44

Egy új korszak kezdődött a Jobbikon belül – jelentette ki a párt alelnöke.

2020. január 31. 12:44

Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester „vállalhatatlan, rasszista, magyarellenes” kijelentést tett – emelte ki Ander Balázs, a Jobbik alelnöke az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában – számol be a Pesti Srácok.

A jobbikos politikus azt mondta: pártja elsőként adott ki közleményt, amelyben felszólította a DK-t, hogy Niedermüller Péter ne mérgezze tovább a közvéleményt.

Szólt arról is, hogy a Jobbik vezetése felszólította Kulcsár Gergelyt, a párt hajdú-bihari politikusát, adja vissza megyei közgyűlési mandátumát. Kulcsár Gergelyről korábban kiderült, hogy a pesti alsó rakparton beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipőkbe. Ander Balázs azt mondta: korábban sokszor magyarázkodnia kellett a pártnak emiatt a „vállalhatatlan tett” miatt.

Ez most véget ért. Egy új korszak kezdődött a Jobbikon belül – jelentette ki. A Jobbik szombati tisztújító kongresszusa kapcsán azt mondta: a párt alapját továbbra is a nemzeti identitás, a nemzeti életérzés adja.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. január 31. 16:54
No és ha nem távozik Niedermüller a politikából... akkor a "Jobbik" mit fog lépni? Talán a jobb mutatóujjával megfenyegi Niedermüllert? Na ezért vagytok ti is hazugok mint a frakcióbarátaitok vezére azaz Gyurcsány Ferenc, aki "hazudott reggel éjjel meg este"...
zakar zoltán béla
2020. január 31. 16:11
Egy kicsit hason leet a jászbERÉNYi pógármesterre...
Dénia
2020. január 31. 15:31
És ha nem megy, akkor mi lesz? Nem szövetkeztek a dk-val? ... szánalmasak vagytok
dick52
2020. január 31. 14:40
Mocskos gazember vagy Niedermüller !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!