PS: A Szegedi Törvényszék belső vizsgálatot indított a Szeviép-ügyben

2019. december 17. 17:21

A törvényszék elnökének közleménye szerint dr. Nóvé Ágnes, sőt, más tagok sem jelentettek összeférhetetlenséget.

2019. december 17. 17:21

A Pesti Srácok megkeresésére az OBH után egy napos késéssel válaszolt a Szegedi Törvényszék is – írja a portál.

A Törvényszék azt írja, a lap által feltárt ügyben belső vizsgálatot indítottak. A törvényszék elnökének közleményéből az is kiderül, hogy dr. Nóvé Ágnes, sőt a Szeviép-ügyben eljáró tanács egyetlen tagja sem jelentett összeférhetetlenséget.

Ahogy a PestiSrácok után mi is megírtuk, hogy a Szeviép-ügyet másodfokon tárgyaló egyik bíró építőipari cége több száz milliós projektben vehetett részt a Botka László vezette szegedi önkormányzat megbízásából. A portál az Országos Bírói Hivatalt is megkereste az ügyben. Dr. Senyi György, az OBH elnöke válaszában kiemelte: „a cikkben foglalt tényállítások alapján jelentéstételre és igazgatási vizsgálat lefolytatására kötelezte a Szegedi Törvényszék elnökét”. Hozzátette: „amennyiben a jelentés vagy a vizsgálat kötelezettségszegést tárna fel, azzal kapcsolatos intézkedéseket az arra jogosultak haladéktalanul megteszik”. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2019. december 18. 10:16
Szóval az egyik bíró férjének építőipari cége van, ami a szeviéptől tök független dolgozik az önkormányzatnak. A másik nő pedig vett egy önkormányzati lakást 2015-ben, olyan feltételekkel, mint a belváros összes lakója. Esetleg lehetne látni, mi a probléma?
cosadi
2019. december 17. 21:10
https://mooxi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
lemez
2019. december 17. 21:06
Hoppá.Van måsik birónő ugyanott.
Harangláb
2019. december 17. 20:19
Most emelik a bírói fizetéseket...Az ėlet fintora...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!