Erdogan ellen matricákkal és molinókkal tüntetett a TizenX

2019. november 07. 11:01

A Momentum Mozgalom ifjúsági szervezete is gyerekekkel tiltakozik.

2019. november 07. 11:01

A föld felett... 

és a föld alatt is kihúzták a tiltakozó molinót, bár valószínűleg nem a hármas metróval fog majd menni Erdogan a Budai Várba.

Közösségi bejegyzésében az ellenzéki szerveződés azt írja, a „plakátok és molinók arra hívják fel a figyelmet, hogy a török elnök Észak-Szíriában indított háborújában már számos kurd civil, köztük sok gyerek is meghalt. Szégyen, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök barátjaként üdvözli a háborús bűnöket elkövető török elnököt. Erdogan nem csak barátja, de mentora is Orbán Viktornak: az orosz elnök mellett tőle tanulja a legtöbbet illiberalizmusból és elnyomásból.”

(Mandiner)

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 10:27
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Józan_ész
2019. november 07. 14:43
Fiatalok nézzetek utána az interneten annak, amit most leírok! Először is felhívom a figyelmeteket, hogy annak idején Gyurcsány Ferenc kormányfő Erdogannal, illetve Putyinnal történő találkozásairól is vannak képek az interneten. Tudjátok meg, hogy van egy olyan magyar mondás, ami pontosan illik azokra, akik most tüntetnek, és akik titeket is tüntetésre hívtak az utcára a török elnök ellen. A mondás úgy szól, hogy "Kutyából nem lesz szalonna!" Miért is mondom ezt? Ezekért: 1. "2005. május 12-13. - Gyurcsány Ferenc kormányfő meghívására hivatalos látogatás tett Magyarországon Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök, akit fogadott Mádl Ferenc köztársasági elnök és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke is. A török kormányfő 13-án Szigetvárra látogatott." 2. A Rákosi 2.0. Gy.F. és csicskásai által elkövetett 2006-as véres rendőrterror miatt. 2006-ban történt rendőri erőszakról is találhatók szinte majdnem ugyanolyan, de legalábbis hasonló véres képek, mint amilyenekkel most a DK párt tüntet, de az óriási különbség az, hogy a 2006-ban elkövetett rendőri erőszakot maga véreskezű Gy.F. rendelte el, az, aki most tiltakozik, és tiltakoztat, és az alája tartozó rendőrség akkori vezetői,- akik egyben Gy.F. csicskásai voltak,- hajtották végre, méghozzá a saját magyar állampolgáraik ellen! Maga Gy.F. és csicskásainak egy része a szégyenteljes 2002.-2009. év után a szekta DK pártba menekültek, akik szintén tüntetnek most,- és egy része egyéb balliberális pártba menekült. Még egy dolog. Gy.F. idején sem volt más, és azóta sem változott sem Putyin, sem Erdogan, azaz mindig ugyanolyan vezetők voltak, és ugyanazt a politikát képviselték, mint most. Aki viszont tökételesen változott, és teljesen másnak nyalja már a hátsóját, az Gy.F. és csicskásai. Oka a teljes pálfordulásuknak az, hogy 2006-2008-ban egyik politikus sem vonult be Magyarországra, és így Gy.F.-ék nem tudták a hatalmukat megtartani. Most épp a nagy, diktatórikus UNIÓ-tól, Sorostól várják azt, hogy újra kormányzati hatalomba kerülhessenek. 3. "2008. november 27. - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ankarai munkalátogatásán többi között a Nabucco gázvezetékről folytatott megbeszélést Recep Tayyip Erdogan kormányfővel. Gyurcsány Ferenc tárgyalt Abdullah Gül köztársasági elnökkel és Köksan Toptal parlamenti elnökkel is." És ezek az emberek, és társaik most nektek, fiataloknak eljátsszák a humanizmus mindenfajtáját!!! Az általatok is támogatott finoman fogalmazva is furcsa párt, a Momentum meg ilyen embereket segít újra és újra hatalomba. Nincs itt valami szörnyű nagy ellentmondás! Talán a Momentum sem az, aminek eladja, mutatja magát, és aminek Ti esetleg gondoljátok! Ezt gondoljátok végig, és vonjátok le a megfelelő következtetéseket! Irthatnék, és mondhatnék még sok mindent, de inkább azt mondom, hogy figyeljetek, érdeklődjetek, nézzetek utána a régi és aktuális eseményeknek, de mindent vegyetek igénybe, hogy megfelelő információhoz jussatok, azaz ne csak a közösségi hálóra és ballib médiára hagyatkozzatok.
cutcopy
2019. november 07. 14:04
Ezeket a szerencsétlen gyerekeket bevonni a politikába, akik még a tévémacit sem ismerik, nem hogy a nemzetközi helyzetet..
tevevanegypupu
2019. november 07. 14:03
November 13-án Amerikába megy Erdogan , Trumppal találkozik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!