Szereti a Szomszédokat? Akkor a mentők és a rendőrök videóit imádni fogja!

2019. október 01. 23:10

A szolgálatok biztos kézzel nyúltak a kultikus sorozathoz.

2019. október 01. 23:10

Noha az ikonikus magyar sorozat utolsó részét majdnem húsz éve vetítette a Magyar Televízió, azért 2019-ben sem maradnak Szomszédok nélkül a teleregény (és a szóviccek) rajongói. Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon folytat kampányt a mentők munkájának megkönnyítése érdekében, az OMSzédok legutóbbi epizódjában a lépcsőházak szabadon hagyásának fontosságáról esik szó. 

A rendőrség Instagram-oldalán szintén találkozhatunk Janka néniékkel, akik az unokázós csalókra hívják fel a figyelmet a közösségi oldalon.

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mia szösz
2019. október 02. 12:37
"Egyébként ez a kezdeményezés nem rossz szerintem." Sőt, bővíteni lehetne/kellene a témákat. Janka néni pl. utazhatna a villamoson, ahol egyesek az ablakoknak háttal, keresztben ülnek és a lábuk belóg a közlekedő részbe. Janka nénit elgáncsolják. Vagy fejbe verik egy böhöm hátizsákkal. Vagy hangosan telefonálnak a fülébe. És akkor még szó sem volt arról, hogy teenagerek tucatjai ülnek az okostelefonjukra meredve, Janka néni meg két tele cekkerrel áll. Janka néni mehetne felfele a metro aluljáróból, hogy felszálljon a villamosra. Janka néni nehezen jár, a lépcső szélén megy, fokonként, és kapaszkodik a korlátba. Már látja is, hogy bent áll a villamos. De a lépcső legfelső fokán "ülnek". Janka néni nem tudja kikerülni a helyfoglalót és a villamos elmegy. Ugyanez lefele: a lépcső alsó fokain egy népes társaság tagjai ülnek, trafikálnak, bagóznak, Janka néni nem meri elengedni a korlátot, nem tudja kikerülni őket, hogy leérjen az aluljáróba. Janka néni beülhet egy önkiszolgáló vendéglőbe, és látnia kell, hogyan bánnak egyesek a késsel-villával. Janka néni ülhet a téren a padon, és a szomszédja zsebkendő nélkül képen prüszköli. Janka néni találkozhat egy régi kolléganőjével, akit a kamasz fiú unokája kísér. A kolleganők üdvözlik egymást, az unokát bemutatják, a kamasz pedig nagyon udvariasan ELŐRE kezet nyújt Janka néninek. A folytatást meghagyom a tisztelt Fórumtársaknak.
alex44
2019. október 02. 01:02
ha szigorúan a Szomszédok című sorozatról van szó és nem erről az Omszédok akcióról, akkor maradjunk annyiban hogy az eredeti sorozatot nem annyira, ellenben a Janka nénit alakító Pásztor Erzsi színésznőt viszont kedvelem. Egyébként ez a kezdeményezés nem rossz szerintem.
WC pumpa
2019. október 01. 23:21
Nem vagyok hajlandó rámenni senkinek az instagrammjára. Miféle dolog ez ,hogy csak akkor nézhetem meg a képet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!