Gyurcsány: Csak becsületes politikus tudja szolgálni a hazát

2019. október 19. 12:52

A DK elnöke a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a párt frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

2019. október 19. 12:52

A korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit Gyurcsány Ferenc pártelnök szombaton.

Az ellenzéki politikus a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén azt mondta, nyolc évvel ezelőtt azért alapították meg a DK-t, mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát. A becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző – jelentette ki.

Aki pedig bárkit bánt amiatt, hogy kik a szülei, mi a származása, a hite, hogy kit és hogyan szeret, az megöli az ember lelkét és ezzel végső soron magát az embert – hangoztatta Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: sok mindenről lehet vitatkozni, de erről a két dologról nem.

(MTI)

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. október 20. 20:37
Hogy arrol az aljas hazaáruló tolvaj maffiózó rinocérosz pofádrol nem szakad le az a rohadásnak indúlt alkoholtol bűzlő gazember bőr!! Te mocskos maffiózó még te mersz tisztességröl papolni..?...a négzetes p-ju asszonyoddal Dobrevvel együtt, aljas házmester proli hazaárulók, amikor már régen a fegyházban kellene rohadnatok, a bűnteteitek miatt.... amit a Magyarság és a Nemzet ellen elkövettek, és elkövettetek!....(szemkilövető lenin, szamueli utódai)
kikerics
2019. október 20. 13:57
Báránybőrbe bújt farkas!
kombinátor
2019. október 20. 09:32
Gyurcsány a NEr sivatagban: https://deformacio.blog.hu/2019/10/20/karacsony_forrast_talalt_a_ner_sivatagban
Pala28
2019. október 20. 08:49
Ha ezt így komolyan gondolod, akkor hajrá. A te generációd egy velejéig romlott és korrupt politikusokból álló szövetség. A vagyonotokat (vagyonunkat) adjátok vissza és MO gondjai megoldódnak és már nem is sereghajtók leszünk, hanem éllovasok. Az egyszer biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!