Májustől ingyenesen elérhető lesz az M3

2019. március 31. 12:45

A kábeltévéről az internetre költözik a Szomszédok Vágási Ferije.

2019. március 31. 12:45

A közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját a hónap elejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya szombaton az MTI-t.

Mint ahogy az a hirado.hu-n olvasható, a közszolgálati média küldetése a kulturális értékteremtés és értékőrzés, így feladatai közé tartozik, hogy társadalmi és kulturális értelemben a lehető legátfogóbb médiaszolgáltatást nyújtsa. Mint kiemelték: a technikai újításnak köszönhetően a néző interaktív módon állíthatja össze az általa érdekesnek tartott tartalmakat. Az a cél, hogy a nézőket segítsék a szabad műsorszerkesztésben és a választásban – tették hozzá.

Az első év kísérleti év, erre tekintettel folyamatosan bővülő kínálattal az online térben a közmédia minden olyan videóanyaga elérhetővé válik ingyenesen, amelynek online jogával rendelkezik – olvasható a közleményben. Azt is közölték: a csatorna olyan ismert, klasszikus tartalmakkal várja nézőit az online térben, mint például A Tenkes kapitánya című kultikus sorozat, a Hölgyválasz beszélgetős műsor vagy a Beszéljünk a jövőnkről, Balogh János akadémikus ökológiai kérdéseket boncolgató tudományos műsora. Ezen kívül sok más szórakoztató műsor, színházi közvetítés, ifjúsági film és rajzfilm lesz elérhető – tették hozzá.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. március 31. 23:22
"Májustől ingyenesen elérhető lesz az M3" Az egész? Nyíregyházáig? Az jó hír. A többi autópályára is ráférne az ingyenesség. Az üzemanyagok árának 60% úgyis adó, annyiból futnia kellene sokkal több autópályára is. A TV csatornák meg amúgy is elérhetőek ingyenesen, lavór antenna, beltéri, kikódolás és kész, legfeljebb nem legálisan.
áfonya
2019. március 31. 18:09
M3 csatorna műsorai közt vannak múlt béli szórakoztató műsorok ,amúgy a régi unalmas kommunista korszakot idézi.
áfonya
2019. március 31. 18:06
Azt a sok RTL csatornát kéne netre tenni ,, nézhetetlen .......Múlt héten UPC kábel csatorna egyeztetett , változás 6-8 külföldi csatornát tettek hozzá a csomaghoz igy alig 200ft-l lett drágább , telefon 100 forint lett havonta...... igy 156 csatornára kiegészült ,de ebből alig 10 csatorna nézhető .... Nézőkre rátukmálnak olyan nézhetetlen eladhatatlan csatornákat amit a kutya se nézne.... Mind mind német rtl család ...
Természetes Orbánizmus
2019. március 31. 17:52
Amennyibe ez a döntés mely megszületett azt el kell fogadni! Számitógépes fiatal unokák mególdják a tévé készülékre történő kivezetést nem változik semmi a hatékonyság amely nő és ez a jó hír tehát hajrá éljen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!