FankaDelivel és Gesztivel tér vissza a zenei életbe Pajor Tamás

2019. január 23. 13:50

Új karrierhez új név is dukál, innentől fogva ugyanis a Prédikátor nevet is használja a hívő expunk.

2019. január 23. 13:50
Julia Ioffe

A Neurotic együttes egykori frontemberének újboli berobbanása a magyar zenei életbe nem csak új művsznevével sokkolhat, hiszen a Patrióta című új dalához egy olyan videóklip is elkészült, amelyben feltűnik Deniz, FankaDeli, Fatima, Geszti Péter, Oláh Gergő, Szikora Róbert és a Punnany Massif-os Wolfie.

Rajtuk kívül még Jónás Vera, Oláh Gergő, Varga Miklós is feltűnik a zenei videóban, Gesztesi Károly pedig aktív közreműködöként harmonikán játszik.

Kiadója, a Magneoton a következő Pajor-idézetet küldte meg az MTI-nek: „A Prédikátor egy közülünk. Örül és szenved, mint bárki más. Az igazit keresi a látszat mögött, a jót egy meghamisított, rossz világban. Keresi az utat a szívhez, ha kell, beszól, de ha kell, bátorít is. Költészetet hoz a zenébe, zenét a költészetbe és igazságvágyat mindkettőbe. Ismert formákkal vezet az ismeretlen felé, valahogy ezt szeretném én is a zene eszközeivel.”

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2019. január 24. 20:15
Tök jó! A rasszok ugyan kissé túl lettek tolva benne, de ez nyilván azért kellett, hogy a magyargyűlölő ballibbantaknak minél kevesebb "belekötési felületet" hagyjanak.
babangida
2019. január 23. 21:58
https://www.youtube.com/watch?v=jS-jSTVt670
Lotti
2019. január 23. 18:38
Csimasz.
annamanna
2019. január 23. 18:29
Jövő héten Soltész Rezső fog újra berobbanni a magyar zenei életbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!