Elfogadhatatlan az antiszemitizmus bátorítása a Fidesz szerint

2019. január 27. 11:33

A nagyobbik kormánypárt vasárnapi sajtóközleményében kiállt az antiszemita bevándorlók tömegeinek beengedése ellen. A Fidesz szerint eme migránsok könnyen partnert találhatnak a szélsőséges erőkben.

2019. január 27. 11:33

A Fidesz vasárnapi közleményében úgy fogalmazott: egyetlen nemzedék sem felejtheti a holokausztot, amely a 20. században több millió ember, köztük több százezer magyar megsemmisítéséhez vezetett. Úgy fogalmaztak: „A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, és totális háborút hozott Európára és a világra."

A kormánypárt arra hívta fel a figyelmet: a világ azt hitte, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában, mert „a tömeges bevándorlással együtt az antiszemitizmust is rászabadították a kontinensre".

A Fidesz szerint történelmi bűnt követnek el, akik antiszemita bevándorlók tömegeit engedik Európába és azok a magyar ellenzéki pártok is, amelyek a hatalom reményében képesek „összeborulni" az antiszemita, szélsőséges politikai erőkkel.

Az auschwitzi haláltábor 1945. január 27-én szabadult fel, ennek emlékére az ENSZ Közgyűlése 2005. november 1-jén január 27-ét a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánította.

(MTI)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vermacska
2019. január 28. 08:41
Azt azért eldönthetnék végre hogy a Zsidó az vallás, nemzet, ország vagy faj és ezek közül melyikeknek a kombinációja. Jelenleg mikor melyik esik nekik jól, úgy választják meg az értelmezését.
áfonya
2019. január 28. 03:19
Hogy is van , 1989-ben eus örvények keretei közt csatlakoztunk másképp szóba se álltak velünk ,, Magyarország e törvényeket betartja , jön Brüsszel a magyarokat le anitszemitázza az eus törvények betartása miatt,, ezt a diktátorok orra alá dörgöljék oda ... Brüsszel a saját alkotta törvénye antiszemita és akkor most a magyarokat csapkodják okolják.... Brüsszelben az eut bűnöző banda irányítja korrupció melegágya nem csak antiszemiták. Eus nemzeteket a jogaiktól megfosszák.... Emberi jogokat eus törvényeket lábbal tiporják ,ebben élen jár satrgentini .
áfonya
2019. január 28. 02:55
Eus vezetők ballibsik kommunisták a betolakodók antiszemiták .. 530 millió eus nemzeteket nyakába kényszerítik a másik idegen betolakodó antiszemita vándorokat .... Brüsszel az eus országokat jogaitól megfossza védekezés képtelenné teszi idegen megszállók ellen ..Brüsszel meg se kérdezi a nemzeteket önkényesen diktatórikus ..Eus nemzetek a törvényes jogaik szerint járnak el az Brüsszel szerint rasszizmus ,,, ezeket a törvényeket eus vezetők alkották e törvényeknek meg kellett felelni csak úgy lehetett közéjük csatlakozni ...Brüsszel egyik törvényét le antiszemitázza a másik törvényével ..Olyan kusza zavarodott az egész akár a régi akár az uj törvényre hivatkoznak mind antiszemita. Sehol a humánus demokrácia amivel Brüsszel takarózik , eus vezetők diktátorok Euba belépéskor a kizsákmányolt keleti blokk orra előtt a mézes madzagot elhúzták ,beigérték a kánaánt kiderült a bolsevizmus túlélte magát Brüsszel a melegágya ... Kádári kommunista bandából dollárkommunisták lettek Brüsszelig meg se álltak. Brüsszel 1989-ben a kelet blokkot gyarmatosította , bolsevikok és a kapitalisták egyesültek ,mind két elnyomó gépezet hozta a régi formáját . Eus nemzetekkel nem tud elbánni igy Amerikából kértek segítséget soros személyében , titkos tárgyalások folynak az eus ország tudta nélkül kizárásával . Közben az eu vezetők és régi kommunista banda az eus kasszát fosztogatják hazudnak fenyegetőznek .
Akitlosz
2019. január 27. 22:38
A szemita tömegek beengedése ellen persze nem áll ki, pedig éppen abból fakadnak a máig tartó problémák és a történelem setét órái, lásd 1919.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!