Festékkel öntötték le a szegedi Fidesz-iroda újraüvegezett ablakát

2018. december 14. 14:05

Forrnak az indulatok Csongrádban.

2018. december 14. 14:05

Festékkel mázolták össze a szegedi Fidesz-iroda ablakát, amit szerda este betörtek – tudatja a Fidesz szegedi szervezete. A Facebookon a következőket írják:

„Azt követően, hogy szerda éjjel betörték a szegedi Fidesz-irodát, csütörtök éjszaka valakik festékkel összemázolták az iroda újraüvegezett ablakát.

Egyre erősebb Szegeden a politikai gyűlölethullám. Három héten belül harmadszor éri erőszakos és durva támadás a Fidesz helyi irodáját. Ez minden bizonnyal azért van, mert a szocialisták érzik: veszélyben van Botka László uralma a városban: a büntetőügybe keveredett szocialisták hamarosan távoznak a közéletből.

Míg a szegedi szocialisták elvtársai Budapest utcáin rombolnak és tombolnak féktelen dühükben, addig itt a városban arctalanul, az éj leple alatt rondítják össze a Fidesz helyi irodáját a belvárosban.

Szeretnénk tudatni, hogy nem hátrálunk meg, nem engedünk a megfélemlítésnek, és továbbra is minden erőnkkel készülünk arra, hogy Szegedet egy jobb várossá tegyük, ahol minden szegedi számára lehetőség van a tisztes gyarapodásra és nyugodt életre. Szegedet vissza fogjuk vezetni a legerősebb magyar városok közé, meg fogjuk álítani a város tényszerűen igazolható lecsúszását.

Felszólítjuk Botka László szocialista polgármestert, hogy vonja vissza, rendelje haza a baloldal banditáit és vandáljait a szegedi utcákról; és ne próbálja megakadályozni a szegedieket abban, hogy egy jobb és sikeresebb városban élhessenek.”

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2018. december 14. 17:19
Pol Pot megye.
nemecsekerno_007
2018. december 14. 17:15
Hát mókás lesz ez az EP választás :))))))) Bár a könnygáztól fuldokló Kunhalmi, meg a Szél Berni Bíró Ica csoda-duó már a szánalmas kategória...
a hun
2018. december 14. 16:57
Botkát és bandáját gyorsított eljárásban beutalni a helyi Csillagba! Sok-sok évre!
formaegy
2018. december 14. 16:40
Nincs kamera? A budapesti csürhe kihelyezett állomás Szeged. Ezen nem lehet csodálkozni. Egy kapualjban meg kell húzódni 4-5 erőske embernek, és amikor legközelebb ezek a barbárok csinálnak valamit jól elverni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!