A kőbányai szopófantomról értekezett Burány Sándor

2018. szeptember 30. 11:00

A X. kerületi állapotokról tartott sajtótájékoztatott a baloldali politikus.

2018. szeptember 30. 11:00

„Nem azért foglalkozunk a szopófantommal, mert Magyarország bűntörténetének talán legbizarrabb nyilvánosságra került szexuális zaklatásáról van szó, hanem azért, mert ez az egy történet pontosan jelzi, milyen a droghelyzet és a közbiztonság ma Magyarországon” – nyilatkozta Burány Sándor, a Párbeszéd parlamenti frakciójában ülő szocialista politikus vasárnap az Index tudósítása szerint.

A Kőbányán tartott sajtótájékoztatón Burány elmondta: a helyzet tragikus, sem a rendőrség, sem a kormány, sem az önkormányzat nem talált megoldást a droghelyzetre, a dizájnerdrogok problémájára.

A kőbányai szopófantom történetét itt olvashatják el az érdeklődők, 18+-os karika!

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2018. október 01. 13:53
Látszik, hogy ért a témához.
Volo
2018. október 01. 10:51
Az ember kimegy az utcára és váratlanul leszopják! ( Burány szerinti veszély!) Azért ez kisebb károkozás, mint a szoci kormány idején, amikor a szocik a teljes lakosságot, ( s nemcsak az öntudatlan részegeket!) szopatták!
Kanóc
2018. október 01. 10:01
Ez a jelenség inkább a (bulvár)sajtó lezülléséről, mérhetetlenül kártékony társadalmi hatásáról szól. Volt, hogy a közvélemény hétköznapi felháborodását olyanok váltották ki, mint hogy elloptak egy kerékpárt, vagy ha egy közéleti személyiség trágár módon nyilvánult meg. Ma simán le lehet írni olyat a sajtóban, hogy "szopófantom". A gyerek meg csak néz.
Senki Alfonz
2018. szeptember 30. 21:18
Lehet, hogy ez egy új szolgáltatása valamelyik szeretetszolgálat utcai önkénteseinek? Vagy csak személyes sztahanovizmusa a parázna billegetőknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!