Pappal küzdöttek a mentők a beteg életéért

2018. július 24. 15:08

Az Országos Mentőszolgálat nem mindennapi újraélesztésről számolt be Facebook oldalán.

2018. július 24. 15:08

Különleges újraélesztés történetét osztotta meg az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán. Egy budapesti lakásba hívták ki a mentőket egy nőhöz, aki összeesett. A mentősök gyors vizsgálat után azonnal megkezdték a beteg újraélesztését. Mindeközben egy pap is kiérkezett a helyszínre, akit a család értesített a drámai eseményről.

„A mentőorvos lélegeztetett, az ápoló a gyógyszerekkel volt elfoglalva, a gépkocsivezető a mellkasi nyomásokat végezte, miközben a tiszteletes hangos imádkozásba kezdett a beteg mellé térdelve”– írták a részletekről. A beszámoló szerint a mentők a szenténektől – amihez a család többi tagja is csatlakozott – még a saját szavukat is nehezen hallották, de ez nem zavarta őket az újraélesztésben. 

A beavatkozás sikerrel járt: a beteg vérkeringése és valamivel később a légzése is visszatért. 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2018. július 24. 22:43
Szerencséje volt. Egy kollégájának a minap Etiópiában nem sekerült feléleszteni a halottat. Azt majdnem meglincselték.
Sulammit
2018. július 24. 21:31
Beteg valamelyitek? Hívassa el az Egyház elöljáróit, és azok imádkozzanak fölötte, s kenjék meg olajjal az Úr nevében. A hitből fakadó ima megszabadítja a betegeket, és az Úr talpra állítja. Ha pedig bűnöket követett el, bocsánatot nyer. Jak 5,14-15
pemete jakab
2018. július 24. 21:02
Már működik a Kásler-féle egészségügy, "az ima majd meggyógyít". De azért az sem árt, ha orvos is van a közelben. Sőt, akkor talán már papra sincs szükség. Amúgy a nagy kormányrajongók betegség esetén kihez fordulnak orvoshoz vagy a paphoz? Csak az egyik választható takarékossági okokból.
Robur
2018. július 24. 18:46
Hülye fasz degenerált vallásos idióták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!