Közlemény

2018. július 07. 14:06

A Liberálisok is Győri Pétert támogatják Józsefvárosban.

2018. július 07. 14:06
Liberálisok

„A Liberálisok is Győri Pétert támogatják Józsefvárosban

A Magyar Liberális Párt a civilek és a demokratikus ellenzék közös jelöltjét, Dr. Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. A Liberálisok szerint csak akkor van esélye az ellenzéknek a Fidesszel szemben, ha együttműködik és a civilek támogatását is el tudja nyerni.

Dr. Győri elkötelezett az elesettek iránt, hosszú évek óta segíti a rászorulókat, és nyitott a konstruktív párbeszédre az itt élőket támogató civil szervezetekkel is. A független jelölt szakmai múltja alkalmassá teszi arra, hogy a városrész súlyos társadalmi problémáit eredményesen tudja kezelni. Tudósként, szervezeti vezetőként és korábban politikusként is azért küzdött, hogy az önkormányzatok odafigyeljenek az emberek valós problémáira, és azokra minél hatékonyabb megoldást sikerüljön találni.

Dr. Győri Péter elkötelezett demokrata, aki kiáll az alapvető jogokért és a liberális értékekért. A Liberálisok ezért, és Józsefváros jövője érdekében őt támogatják a vasárnapi időközi választáson.”

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2018. július 09. 05:32
Látjuk , meg is lett az eredménye !...
kaktuszvirág
2018. július 09. 05:17
Meg is lett a támogatás eredménye.Akit a Liberálisok támogatnak, annak nincs szüksége ellenségre.
makapaka2
2018. július 08. 07:40
Ki más mögé is állna be ez a törpepárt, mint egy volt SZDSZ-s mögé?Remélhetőleg az emberek nem engedik, hogy újra tönkretegyék a fejlődésnek indult VIII. kerületet.
Kvasztics Fedor
2018. július 07. 23:34
A liberálisok Győri Pétert támogatják Józsefvárosban. Ez rendben van, de nem látni, hogy kik támogatják a liberálisokat, nem csak Józsefvárosban, de az egész országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!