Kukorelly: Úgy támadnak, mint az ötvenes években

2018. július 25. 07:19

„A kultúrán keresztül kellene olvasni a politikát és nem fordítva.”

2018. július 25. 07:19

Sosem vált még ennyire ketté a társadalom és azon belül a kultúra – mondta Kukorelly Endre az Egyenesen műsorában. Hozzátette: nálunk ma a kultúra a politika által olvasódik, és nem fordítva. 

Kukorelly és Kálmán Olga beszélgetésének alapja, hogy a magyar értelmiségiek tiltakoznak a Magyar Idők cikksorozata ellen, ugyan is úgy érzik, „úgy támadják őket és intézményeiket, mint az ötvenes évek pártsajtójában”.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. július 26. 17:14
Kukorelly Endréből a fentiek okán meglehetősen kkiábrándultam, noha szivem csücske sosem volt ez a kopasz fasz. Viszon több humánus értelmet előlegeztem meg neki, mint amit a fentiek szerint megérdemelt volna...Szabvány liberálgenyó a fószer..semmi több és semmi más. Vigyétek és nyajjátok4
Berecskereki
2018. július 25. 13:28
Kukorelli és kotkoda.
1000bocs
2018. július 25. 13:17
Bírom az ilyen libsi szarháziakat. Viccből, sportból vagy csak zsigerileg szeretnek hetente beleszáálni valamibe ami a magyaroknak fontos. Mindegy mi az. Lehet a Szent Korona, a Himnusz vagy egyszerűen a sport. Ha a focit sok magyar nézi, már támadható felület! Főleg Orbán miatt, dupla hatás! És amikor a provokációra nagy nehezen ugrik a nép, akkor meg eltartott kisujjal körbenéznek: "minket itt nem szehhetnek a tahók, kéhlekalássan" De azért alap elvárás a részükről, hogy őket a közösség tartsa el. Ha valaki vissza mer kérdezni, rínak' mint a fürdőskurva, hogy ittt diktatúra van, meg a "művészet szabadsága". Mi lenne, ha a néhány tízezer belpesti ballib tahó eltartaná a néhány ezer"művész" tahót, minket meg békén hagynának? Mi lenne, ha a gyűlölködő balfaszok elfogadnák végre, hogy ők szabadon gyűlölhetik "a magyart" "ferdén visszavágva", de a magyarok szabad jogában áll nem fizetni az ingyenélést? Mi lenne, ha egyszer az életben a ballib tisztességes lenne valamiben? (semmi, csak akkor már nem lenne baloldali)
fcsabi
2018. július 25. 13:09
Az egész vitának az a lényege, hogy a jelnlegi kormány két kézzel szórja pénzt a ballib értelmiségnek, miközben ők teli szájjal szidják a FIDESZT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!