Hollik: Nem beengedni és nem integrálni kell a migránsokat

2018. július 23. 11:38

Migrációról, keresztényüldözésről és a parlamentben való kérdezési jogról vitatkozott Hollik István.

2018. július 23. 11:38

Még mindig olyan vannak civil szervezetek Magyarországon, akik a migráció elősegítésén dolgoznak, pedig a magyar polgárok már állást foglaltak a kérdésben, a bevándorlás ellen – mondta Hollik István az ATV műsorában. A politikus szerint a migráción nem az érkezők Európába való beengedésével és integrálásával lehetne segíteni, hanem azzal, ha eredeti lakóhelyükön méltó körülményeket teremtünk. 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. július 23. 19:17
"Hollik: Nem beengedni és nem integrálni kell a migránsokat" Hanem? "hanem azzal, ha eredeti lakóhelyükön méltó körülményeket teremtünk. " Mi? Ez hülye. Magyarország Magyarországon sem tud méltó körülményeket teremteni. Mások eredeti lakóhelyén a méltó körülmények megteremtéséhez Magyarországnak se pénze, se hatásköre, se felelőssége nincsen. Az más országok belügyeibe való beavatkozás lenne, így a lehetőség még ezért is igen korlátozott. Tessék talán előbb Magyarország problémáit megoldani! Arra legalább van hatáskör és felhatalmazás, ha más nincsen is.
FOB
2018. július 23. 17:32
Hollik és a hasonló kaliberű NER-papagájok a garanciák arra nézve, hogy az Orbán után egy pillanat alatt darabokra fog hullani a rendszer. Hol vannak ezek a bibós kollégistákhoz képest, atyaég?
luzitanxaver
2018. július 23. 16:35
Nekem két dolog jött le ebből a "beszélgetésből" (inkább volt ez mondjuk valamiféle inkvizíicós eljárás - Hollik helyében visszakérdeztem volna, hogy nevezzék meg a derék kérdezőbiztosok, az elmúlt 30 évben hányszor nyilatkozott CDU-s kancellár/főtitkár a Spiegelnek): 1. A kornisi tézis. 2. Az evvel-avvalozás borzasztóan idegesítő.
KannibálTatárÚr
2018. július 23. 12:59
..."a migráción nem az érkezők Európába való beengedésével és integrálásával lehetne segíteni, hanem azzal, ha eredeti lakóhelyükön méltó körülményeket teremtünk." Há' aztán miért nem küldtétek már ki a migránsokat támogatókat a migránsok hazájába, hogy segítsenek rajtuk? Repesne a szivem, ha Kálmán Szolga vhol Nigériában oktatná ki demokráciára a migránsjelölteket és nagy örömmel töltene el a reakciójuk (ami ugyancsak demokratikus lenne, mert egész Nigéria népének akaratát fejezné ki: a nő a férfi tulajdona).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!