Friss videóval jelentkezett az Új Magyar Front Mozgalom Párt

2018. március 26. 11:54

Az Új Magyar Front Mozgalom Párt friss kampányfilmmel jelentkezett.

2018. március 26. 11:54

A magyarországi kis pártokról szóló cikkünkben megemlékeztünk már az Új Magyar Front Mozgalom Párt munkásságáról, ám Hajdú-Bihar megye ötödik választókerületének képviselője olyan videóval jelentkezett, ami nélkül nem érdemes szó nélkül elmenni. 

Drotár Adriennre tavaly is felfigyeltünk, akkor a Hajdúszoboszlói Városi Televízió egy műsorában szerepelt. Jelenlegi videójában családpolitikai törekvéseiről beszél (segíteni szeretne azoknak, „akik anyag nehézségek miatt a nyári táborok, a gyerekek sportolási lehetőségét nem tudják megoldani”), illetve megosztja véleményét, miszerint „értékteremtő munkahelyeket kell létrehozni a választókerületekben”. 

A videó második felében be is mutatkozik, így megtudhatjuk: születése óta Hajdúszoboszlón él, és több mindennel foglalkozott már, például ingatlanközvetítéssel, fogtechnikával és taxizással is.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. március 29. 07:50
Még Petrasevics Anna--meg az ő szocdem pártja-- hiányzik a készletbül, osztán mán' egésszen jól megleszünk.....
Mutimi
2018. március 27. 10:20
Lehet rajta poénkodni, de voltak már ennél sokkal rosszabbak is. Ne bántsuk.
oswaldo
2018. március 27. 07:28
amúgy szingli ;) https://www.facebook.com/adrienn.drotar
oswaldo
2018. március 27. 07:23
csöcsöddel szoríts hogy ne kapjak levegőt, de előtte fizess egy fröccsöt domina néni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!