Farkasházy: Ezek nem lopnak, ezek rabolnak

2018. január 15. 07:56

Orbán Viktor kedvenc sportjáról, Soros Györgyről és az egészségügyről is beszélgetett Kálmán Olga, Farkasházy Tivadar és Herényi Károly.

2018. január 15. 07:56

„Mi lenne, ha a hegymászás lenne Orbán Viktor kedvenc sportja?” – tette fel a kérdést  pénteken Kálmán Olga az Egyenesen műsorában. A Hír TV oldalán közzétett videóban Farkasházy Tivadarral és Herényi Károllyal beszélget Kálmán Olga a magyar fociról, Orbán Viktorról és a rossz kilátásokról. 

Farkasházy szerint „Orbán Viktor meg akarja valósítani a közönség nélküli futballt Magyarországon” míg Herényi véleménye alapján amilyen hazai foci, olyan a magyar ember lelkiállapota. A műsorban a sporton túl az egészségügy állapotáról, Soros Györgyről és azon hazai politikusokról is beszéltek, akik Farkasházy szerint „nem lopnak, hanem rabolnak”. 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. január 16. 10:15
Csak a számonkérés és az igazságot visszaállító büntetés adhat magyar elégtételt 1945.-től kezdődően. Csak ebből értenek, be kell látni, mert mint a buzgár - magasabb vízállásnál - a választási vereség érzetében feltörnek és egyesítődni próbálnak.
Rockpapa
2018. január 16. 08:19
Politikai múmiák a Simicska tévében.
cutcopy
2018. január 16. 07:26
"beszélgetett Kálmán Olga, Farkasházy Tivadar és Herényi Károly" Ez a csapat kemény, szóról-szóra borítékoltam volna ezt a huszonöt percet..
Bokros Birka
2018. január 16. 06:11
Adjatok már ennek a Szarházynak egy köztársaság érdemkeresztet, mert addig heti genyó lesz, még nem kap plecsnit a kis állattenyésztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!