A hétvégén tart gyűlést a Gulyás-féle Közös Ország Mozgalom

2017. november 16. 10:27

A társadalmi többség akaratának szereznének érvényt.

2017. november 16. 10:27

Lesöpörték a kormánypártok a nyolc ellenzéki párt által kidolgozott, arányosabb választási rendszerről szóló javaslatot – ennek kapcsán a Hír TV-ben Kálmán Olga vendége volt Gulyás Márton ellenzéki aktivista, a Közös Ország Mozgalom alapítója.

Gulyás szerint a Fidesz-KDNP nem veszi figyelembe a változást akaró társadalmi töbség akaratát, pedig az ellenzéki pártok „példaszerűen” vettek részt a javaslat kidolgozásában. Az aktivista kijelentette, meg szeretné találni azokat az együttműködési pontokat a politikában, amelyre egyébként a társadalom vágyik.

Egyúttal bejelentette: november 18-án a Gödör Klubban rendezvényt szervez a mozgalom, ahol a Közös Ország Mozgalom konkrét javaslattal fog előállni, hogy az ellenzéki együttműködés kérdéseire választ adjon. Gulyás egyúttal leszögezte: szombaton nem tüntetésre készülnek, hanem inkább gyűlést szeretnének tartani.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnes40
2017. december 15. 09:40
Gödörből Mozsárba. A Közös Ország Mozgalom a Mozsár bisztróban rendez beszélgetést dec.16-án Baló György moderálásával 17-19h-ig. (Nagymező u. 21.) Innen indult, hova jut? https://www.youtube.com/watch?v=7-CWjRRskSs
péterx
2017. november 18. 08:04
Gulyás Márton ál-messiás gyűlését megint elmossa az eső , a választók meg lemossák a pályáról...
makapaka2
2017. november 17. 08:25
Szegény idegbeteg Marci újabb szánalmas próbálkozása.
states
2017. november 17. 06:24
Azok után, hogy október 23-án hülyét csináltatok magatokból, szemrebbenés nélkül megismétlitek a mutatványt, ugyanis szombatra tüntetést jelentettek be a rossz idő miatt elhalasztott "forradalmi" beégés után. Nektek felesleges a Gödörbe menni, mert már régóta ott vagytok, a Deák térinél jóval mélyebbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!