Gárdista: Vona úgy váltogatja az elveit, mint az alsógatyáját

2017. augusztus 29. 10:07

Vona Gábort meg kellene kérdezni arról, hogy „az elvei az alsógatyájával vannak-e egy szinten, mert ugyanúgy váltogatja őket” – mondta egy gárdista a Magyar Gárda megalakulásának tizedik évfordulóján tartott megemlékezésen.

2017. augusztus 29. 10:07

Meg kellene kérdezni Vona Gábort, a Jobbik elnökét arról, hogy „az elvei az alsógatyájával vannak-e egy szinten, mert ugyanúgy váltogatja őket” –mondta egy gárdista a Magyar Gárda megalakulásának tizedik évfordulóján tartott megemlékezésen pénteken a Turul-szobornál a Pesti Srácok újságírójának.

„A Jobbik, a DK és az MSZP ősszel össze fognak ülni koalícióba. Az nagyon szép lesz. Mondjuk ezt már egy éve, hogy összenő, ami összetartozik.”

– nyilatkozta egy másik gárdista, aki szerint már sem Gyurcsány, sem Heller Ágnes nem tiltakozik a Jobbikkal kapcsolatban. „Ez lett a Jobbikból. És szégyelljék magukat. Mélyen szégyelljék, mert én soha nem léptem be egy pártba sem, egyedül a Jobbikba, és most legszívesebben felköpnék és aláállnék.” Szerinte csak a szavazatokért mondja Vona azt, hogy bocsánatot fog kérni a zsidóságtól, hiszen a Jobbik elnöke korábban mindig a cionisták ellen volt, sőt találkozott cionistaellenes rabbikkal is.

A gárdista utalt arra is, hogy a Jobbikból többen próbálták győzködni arról, hogy ne menjenek az utcára és ne kritizálják a Jobbik fordulatát. Szerinte meg is fenyegették őket ezzel kapcsolatban és nyíltan meg is mondták nekik, hogy levadászás lesz, ha a Jobbik kerül hatalomra.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 30. 13:37
ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁG LEGÁLSZENTEBB KÖPÖNYEGFORGATÓJA 2004. május 23. – A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy Soros György kiválasztja a kellően befolyásolható, a haza elárulására kész ifjú titánjait, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz. Az MDF hatalomra kerülése után lázadoznak a konzervativizmus ellen, majd '98-tól tovább viszik és folytatják az Antalli politikát, ami nem más: mint a paktumpolitika. 1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentből, amikor a képviselők egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, majd 10 évre rá a 2002-es választásokon a Fidesz hirtelen radikális erővé válik, és tüntetéseiken előkerülnek a Nagy-Magyarországos zászlók és a Székely Himnusz.
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 30. 11:59
Naná, hiszen ugyanolyanok az elvei, mint a gatyái: mindegyik szaros. :-)
kapdom
2017. augusztus 30. 11:34
akarod mondani, mint a bugyiját..
Mindjárt
2017. augusztus 30. 09:49
Fidesz birkák! Orbán János Dénes a Magyar/Felcsúti Idők jeles szerkeztője írja, hogy „kihúztuk a nyelvünket mások ülepéből”. http://mandiner.hu/cikk/20170826_orban_janos_denes_bucsu_holland_modra Ha ti mondjátok, hogy kihúztátok a nyelveteket mások ülepéből akkor el is kell hinni nektek, hogy nyelveztétek mások ülepeit. Magyarán, nagyon sok segget nyaltatok. Tudjuk, hogy évekig nyelveztétek Kádár ülepét, utána Soros ülepét, utána Simicska ülepét és most már annyi ülepet nyelveztek, hogy magatok se tudjátok mikor kinek az ülepét nyelvezitek. Most cask az a kérdés, hogy kinek a seggére váltotok. Ezt csak a fidesz birkák tudják biztosan de innen úgy néz ki, hogy a felcsúti cigány gazdátok Putyin ülepét nyelvezi. Nagyon jól csinálja mert Putyin hamarosan vissza jön még egy kis fideszes nyelvezésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!