MSZP: Nem asszisztálunk az „ellopott” közpénz elköltéséhez

2017. június 21. 13:47

Az MSZP nem szavazza meg a plakáttörvényt a pénteki rendkívüli szavazáson. A szocialista párt szerdai közleményében azt írja, nem asszisztál sem a „Jobbik-Simicska tolvajbandának”, sem pedig a „Fidesz-Habony hazugsággyárnak” az „ellopott” közpénz elköltéséhez.

2017. június 21. 13:47

Az MSZP arra reagált, hogy Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a nap folyamán a TV2 műsorában azt mondta, az ellenzék a plakáttörvény elutasításával „a rendszerszintű korrupció” pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig „kilóra megvehető”.

A szocialisták azt írták: Simicska Lajos nagyvállalkozó eddig két pártot vett meg kilóra”: a Fideszt és a Jobbikot. Úgy folytatták: a Fidesz és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből” plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is.

Közölték: Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, ha kormányra kerül, egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott” kampányolás lehetőségét, véget vet „a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának”.

(MTI) 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymusz
2017. június 22. 10:40
Igazad van, mert már mind elköltöttétek.
nyugalom
2017. június 21. 19:15
Mi az, hogy majd o, Botka megteremti? Csak nem azt hiszi, hogy egyedul o, ok nyerik a valasztast? Amit mond, iger, az maga a diktatura, akarcsak Vona: visszavesszuk! Ezeknek elment az eszuk vagy mindenkit hulyenek neznek!
Mindjárt
2017. június 21. 17:32
Ha Botka nem pirít rájuk akkor az MSZP lelkesen beáll a felcsúti cigány talpnyalójának.
Selamat
2017. június 21. 17:21
Óh, bammeg, a harcias kiskakasok :DDD Hogy ezek mekkorát fognak bukni ezzel a Vona szintű hapciáskodással! Anélkül is nagyot buknak, de így csattanni is fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!