Ismét szövetségre lép a Fidesz Farkas Flóriánékkal

2017. május 26. 16:27

Megújította választási együttműködési megállapodását pénteken a Fidesz és a Lungo Drom.

2017. május 26. 16:27

Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke a Lungo Drommal való megállapodás aláírását követően elmondta, egy olyan megállapodást hosszabbítottak meg, amely mindkét szervezetnek sikereket hozott: a választási győzelmek mellett ugyanis a Fidesz és a Lungo Drom is elmondhatja magáról, hogy minden korábbinál komolyabban tudta támogatni a romák felzárkózását.

A házelnök hangsúlyozta, a mostani megállapodás nem egyedi, hanem az első állomása a Fidesz szövetségi rendszere megújításának, aminek során minden partnerszervezetükkel hasonló megállapodást kötnek majd.

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke úgy fogalmazott, a Fidesz és a Lungo Drom szövetsége az egyetlen garanciát jelenti a cigányság felzárkózásának folytatására. 

(MTI)

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. május 27. 14:09
A felcsútinak nem volt választása. Nem akart még egy ilyen levelet kapni a saját roma fajtájától: "Ki kell mondanunk: Orbán Viktor, aki ma már nem büszke arra, hogy származása szerint közülünk való, nem csak a cigányságot köpte szemen, hanem több millió nyomorba kényszerített magyar embert is. Látva azt, hogy ma már kizárólag a saját családjának a gazdagodása érdekli, ki kell mondanunk, hogy nem tekintjük vezetőnknek, elveszítette bizalmunkat és semmilyen módon nem kívánjuk a továbbiakban segíteni a hatalomba maradását. Reméljük, hogy felhívásunkhoz minden magyarországi roma csatlakozik és 2018-ban a mi segítségünkkel szabadulhat meg meg az ország a zsarnokká vált egykori csóró roma gyerektől." Berezelt az "egykori csóró roma gyerek", DE NAGYON :)
FOB
2017. május 27. 12:14
Összenő ami összetartozik, ugye?
StG
2017. május 27. 08:56
Egyébként nem nagyon tudom, mi szükség van erre a megállapodásra. Azt a kis tészát-pénzecsként egyébként is ki tudnák osztani a cigányoknak a szavazatokért. Ha csak az nem, hogy bemutassa a kormány, hogy a kedves emberei nem tudnak annyit lopni-csalni-hazudni, hogy elengedjék a kezüket.
Mindjárt
2017. május 27. 08:41
Nemzeti cigánybűnözés :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!