Lex CEU: bekérette a külügy az amerikai és a német ügyvivőt

2017. április 04. 18:34

A külügyminisztérium szerint minden olyan állítás hamis, ami szerint a lex CEU nem arra irányul, hogy Magyarországon minden felsőoktatási intézmény betartsa a törvényeket, ezért szerdára bekérették az amerikai és a német nagykövetség ideiglenes ügyvivőit.

2017. április 04. 18:34

Altusz Kristóf helyettes államtitkár bekérette szerdára a budapesti amerikai és német nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét a felsőoktatási törvény ügyében – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedden az MTI-vel.

Mint írták, Magyarországon minden felsőoktatási intézménynek be kell tartania a rá vonatkozó szabályokat. „A ma elfogadott jogszabály kizárólag erre irányul” – fogalmaztak. Hangsúlyozták: „minden ezzel ellentétes állítás hamis, ezért a holnapi napra mind az Amerikai Egyesült Államok, mind Németország budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivőjét” a KKM-be kérette Altusz Kristóf.

(MTI)

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. április 06. 13:10
lebuktak a látványlibsik a Soros-Magyar Bálint délibábegyetemmel. Most szokásuk szerint pánikszerűen moralizálnak...
tango47
2017. április 05. 10:05
A másik 26, akik nem tartják be a szabályokat azok vesszenek csak? Csak a CEU? Na ne! Vagy ott nincs egy uzsorás, aki fizetné a tiltakozásokat?
vok aki vok
2017. április 05. 04:42
és felszólította őket hogy fejezzék be a demokrácia ordas eszméinek terjesztését ebben a feudális országban mert csak összezavarják az itt élő boldog alattvalókat vele.
A Hannibal Lektűr-attitűd
2017. április 05. 00:20
aki 2014-ben a fideszre szavazott, az agymosott nerbirka aki 2018-ban a fideszre fog szavazni, az hazaáruló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!