Vona örül Putyinnak

2017. február 01. 20:27

Vona Gábor nem vette észre az orosz settenkedést a radikáljobbos szubkultúrában, annak azonban örül, hogy az orosz elnök és a magyar miniszterelnök között jó viszont van.

2017. február 01. 20:27

Vona Gábort a gárdista mellényéről, a Jobbikon belüli konfliktusokról, Magyarország és Oroszország viszonyáról, a magyar külpolitikáról,  a Jobbik néppártosodásáról, valamint az olimpiáról is kérdezte Stumpf András a Vona7 című műsorban.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. február 02. 14:44
hvg.hu A jobbik hiába örül Putyinnak, "Hiába az oroszbarátság, Vonáék csak kívülről tapsolhatnak Putyinnak Magyarország leghűségesebb oroszbarát pártja a Jobbik, még mostani pálfordulásuk közben sem engedik el a moszkvai nagytestvér kezét. Ehhez képest sem Putyin, sem szerda óta Budapesten tartózkodó legénysége sem találkozik a Jobbik vezetőivel. Vona Gábor igyekszik kívülről is tapsolni. A baloldali ellenzéket sem engedik sehova Putyin közelébe. Igaz, részükről nem kevés kritikát kapna Oroszország elnöke."
formaegy
2017. február 02. 09:34
Ugye megengeded, hogy legyen saját véleményem!!!! Az igazi vérbeli kommunisták a ballib, akik egyfolytában az ország taposásán dolgoznak! Minden médiát nézek, és minden írott sajtót olvasok. Közöd???????? Mellesleg szerencsétlen a .....! Tegnap megfogadtam, hogy aki aljasul képes egy véleményre úgy reagálni, hogy bunkó módon minősít, x. No, innentől úgy élvezkedj a "szerencsétlen" és további jelzőiddel ahogyan akarsz! További szép napot!
formaegy
2017. február 02. 09:21
ATV: 63% örül, hogy Putyin ide látogat, mert a piac, a gazdaság erősödése mindennél fontosabb az ország számára! Akkor innen megint kijelenthetjük, hogy M.o. taposói, megint a kisebbség vergődik.))))) Örülök Vona nyilvános kijelentésének, mert így a Jobbikot támogatók mocskolódása a találkozó miatt alábbhagy.))))) Tunyacsáp volt egyedül, aki nem Putyinozott Orbánnal kapcsolatban. Mindenesetre nem ártana napi szinten nyilvánosan hangot adni arra a kettős mércére amit a mocskos nyugat, élükön Németország, és a magyar hazaáruló ballib elkövet Oroszországgal szemben!!!! A nyugat, és első helyen Németország érdekeltsége mit sem változott szankciók ide, szankciók oda Oroszországban (az USA-ról nem is beszélve), miközben M.o.-nak minden piacra szüksége lenne, hogy a magántermelők, kisvállalkozók boldogulni tudjanak
cutcopy
2017. február 02. 09:08
Valódi nemzeti konzultáció, haha, olyan kérdésekkel mint pl ki a korruptabb az MSZP vagy a Fidesz, azért megkérdezném hogy ebből az egyértelműen demagóg töltelékkérdésből kapott válaszra, még is mit hasznosítana, mire következtetne a felelős kormányzásra készülő cukifej..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!