Drón esett egy autóra a Szabadság hídon

2017. február 06. 16:38

Egy szingapúri férfi készített még pénteken légifelvételeket egy drónnal a Szabadság híd felett, ám egyszer csak elveszett a kapcsolatot a vezérlőeszköz és a drón között, és az egy autóra zuhant. A kocsi szélvédője megrongálódott, de személyi sérülés nem történt.

2017. február 06. 16:38

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves szingapúri férfi 2017. február 3-án légifelvételt készített az általa vezérelt drónnal, Budapest XI. kerületében a Szabadság híd feletti területen. 11 óra 45 perckor azonban megszűnt a kapcsolat az általa vezérelt drón és annak vezérlő eszköze között, mely a zuhanást követően becsapódott a hídon Pestről, Buda irányába haladó egyik autó szélvédőjébe. Az eset következtében személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a 23 éves szingapúri állampolgárt gyanúsítottként hallgatták ki, ellene gondatlanságból elkövetett közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás – írja a police.hu.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. február 06. 20:18
Pótcselekvés, hírhiány.Majd akkor tudósíts, ha egy autó esik a drónra a gellérthegyi Ápolónő szobra fölött jó tíz méterrel magasabbról...
Morgen
2017. február 06. 18:11
Oszt, mi van, ha egy gyerekre esik? Betiltják a használatát? Nem az az ember a bűnös, aki használja, hanem az, aki engedi használni. A nyáron egy tóban egy gyerek benzinmotoros fókába kapaszkodva "sasszézott" fürdőzők között. Zöldek? Ugyan kérem!
lantose70
2017. február 06. 17:49
Na, most ugassatok libbantak, hogy be kell engedni még több honfoglaló migránst! Idejönnnek, megerőszakolják a magyar nőket, és utána drónokkal követnek el merényletet ellenünk. Takarodjanak haza vissza a picsába ezek a rohadt hon- és tudatfoglalók!
balbako_
2017. február 06. 17:19
Bárki bárhol reptethet ilyen gépet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!