Beszáll az MSZP az olimpia-ellenes aláírásgyűjtésbe

2017. február 07. 16:03

Az MSZP közölte: ők is beszállnak a népszavazást szorgalmazó, olimpiát ellenző NOlimpia kezdeményezésbe. „Legyen népszavazás, döntsenek az emberek!” – közölték a szocialisták. A népszavazást kezdeményező Momentum már korábban sürgette más ellenzéki pártok aktivizálódását.

2017. február 07. 16:03

„Olimpiát rendezni, ezermilliárd forintokat elkölteni a közösből nem lehet az emberek megkérdezése nélkül. A NOlimpia népszavazási kezdeményezése mától támogatható, aláírható minden budapesti MSZP-irodában is. Kérünk minden budapestit, hogy jöjjön el és aláírásával támogassa a népszavazási kezdeményezést! Legyen népszavazás, döntsenek az emberek!” – közölte kedden a Magyar Szocialista Párt.

A népszavazást kezdeményező Momentum mozgalom már korábban sürgette az ellenzéki pártok, köztük a szocialisták aktivizálódását.

Hajnal Miklós elnökségi tag a Mandinernek adott interjúban a minap arról beszélt: „Az aláírás alap. Azt az emberektől várjuk. Szanyi Tibor politikus. Tőle ez nem teljesítmény. Tőle azt várjuk, hogy győzzön meg embereket. Tőle és a pártjától. Ahogy az LMP is standol, gyűjt, a szocialisták is megtehetnék. Ez lenne cselekvés. A sajtótájékoztató nem cselekvés. Ha Tóth József Hiszékeny Dezsővel és Szanyi Tiborral karöltve végigkopogtatná a 13. kerületet, már meglenne a szükséges 138 ezer aláírás. Márpedig most csak az számít, meglesz-e. Hogy ki hány nyilatkozatot ad ki: édes mindegy”.

Összesen 480 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. február 08. 07:32
Momoka már nem vagytok politikai árvák! Apa-Anya segít a gyerekeknek, amit nem tudnak maguk megoldani.
még fokozza
2017. február 08. 01:05
Az Együtt szerint rendőrsorfal akadályozza az aláírásgyüjtést. Attól félek végül a rendőrök rátámadnak az olimpiaellenesekre.
Speer
2017. február 08. 00:43
Ha már olimpia, akkor gondolom erről is lehet szavazni, nemde? Néhány milliárdba kerül csak... "A kormány bejelentette, hogy Budapesten rendezik meg a 2017-es a Maccabi játékokat, más nevén a zsidó olimpiát." https://kuruc.info/r/7/149768/
cutcopy
2017. február 07. 23:53
Végre megszólalt a BOM is.. http://888.hu/article-demszky-csak-akkor-tamogatja-a-budapesti-olimpiat-ha-o-a-fopolgarmester?source=hirkereso#
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!