Az MSZP szerint Orbán gyáva, nem nézett szembe a valósággal

2017. február 10. 16:54

Orbán Viktor megtartotta pénteken az évértékelő beszédét, az MSZP pedig természetesen az elsők között reagált a miniszterelnök szavaira. Szerintük a kormányfő gyáva, hiszen nem nézett szembe a magyar valósággal. Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke szerint az emberek menekülnek az országból.

2017. február 10. 16:54

Gyávának nevezte a miniszterelnököt az MSZP sajtófőnöke azt követően, hogy Orbán Viktor pénteken megtartotta évértékelő beszédét. Nyakó István kijelentette: a kormányfő nem nézett szembe a magyar valósággal. 

Kifogásolta, hogy Orbán Viktor nem beszélt az embereket foglalkoztató problémákról, az ingyenkonyhák előtt kígyózó sorokról vagy arról, hogy a családok otthonai helyett miért a stadionok füvét melegítik. Arról sem szólt az embereknek – folytatta –, hogy hová rakta a gáz és a villany világpiaci árának csökkenéséből eredő hasznot, de az orvoshiányról vagy a kórházak rossz állapotáról sem beszélt. 

Szerinte Orbán Viktor „saját pénztárcájaként használja” Mészáros Lőrinc és Garancsi István vállalkozókat, Magyarország pedig 2016-ban kilépett abból az európai összefogásból, amely a korrupció ellen mozgósította volna a tagállamokat.

Hová tűnt 600 ezer magyar honfitársunk? – tette fel a kérdést, kijelentve: Magyarországra nem jönni akarnak Európából, hanem menekülnek innen, mert mind versenyképességben, mind jövedelmekben lemaradtunk még a visegrádi országoktól is.

(MTI)

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. február 11. 15:55
Ez nem a Remzi rokona kibaszott olasznak néz ki még konzol is lehetne.
Peter8811
2017. február 11. 15:51
Orbán az ilyen, gyáva, azzal sem mert szembenézni, hogy kormányon lenyúltatok 165 milliárdot. Nyakó elvtárs ti olyan bátrak vagytok, hogy még a gumilövedékkel is szembe mernétek nézni. Te Nyakó elvtárs még a távolsággal is szembe mertél nézni, az asszonnyal Föld-Hold távolságra vettetek fel költségtérítést. Ettől csak nagyapám járt jobban tőle hét hold földet vettetek el 1973-ban.
kaltran
2017. február 11. 10:59
Lehet, hogy Orbán tényleg gyáva, nem mer szembe nézni azzal a ténnyel, hogy ilyen patkánypárt még mindig létezhet Mao-n
Korrupt Kornél
2017. február 11. 10:27
nem értessze te ehhez nyakó, csak ahhoz, hogy tudsz felvenni kis pénzt az államtól. Ha ti lennétek kormányon, nem, hogy ellentmondanátok az eu böszméinek, de naponta többször kézcsók és popónyalásra járulnátok elébük. A hollandók, németek idejövetelét padi értsd úgy, nem a kisebb fizetésért jönnének ide, hanem a migrik elöl. Agyadig ez nem jutott el a beszédből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!