MKKP: Továbbra is viccpárt vagyunk

2016. október 05. 17:07

Kovács Gergely, az MKKP elnöke nem érti, hogy miért most lett hír, hogy indulnak a következő változásokon. Azt azonban félreértette a sajtó, miszerint többé nem viccpárt az MKKP, ugyanis nem fognak változtatni semmin, mondta a pártelnök.

2016. október 05. 17:07

Kovács Gergely elmondta, korábban is indultak volna, ha időben bejegyzik a pártot. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kálmán Olgának beszélt arról is, hogy már a parlamenti büfé miatt is szívesen lennének képviselők: „Már a büfé is nagy öröm nekünk.” A pártelnök tőle szokatlan komolysággal elmondta, a parlamentbe elsődlegesen egy vicces, de kritikus hangot vinnének – a hatóságok által zaklatott civil szervezeteket képviselete is a céljaik között van.

Arról, hogy ki lenne a miniszterelnök-jelölt, Kovács Gergely azt válaszolta: „ember lenne az biztos, tehát már nem kutya”. Viszont a parlamentbe való bejutás után a kutyáknak is megadnák a szavazati jogot, amivel bebetonoznák a hatalmukat négy-ötszáz évre.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
booborék
2016. október 06. 10:13
Vicc??? Inkább szánalom ettől a Latabár fejű szerencsétlentől...
GV0917
2016. október 05. 19:05
Chynicus, Mondhatni blazirt. Nem ezt a formáját, hanem latinos cinikus alakot... használják a khüneikosz a görög változat. Vicces szexpárt??A travik kedvence lesz. 2+2=mi is?ja megvan! Hogy is hívták az utolsó egyiptomi khedivét? (Faruk)Azaz 4 farok egyszerre!
Greffiti
2016. október 05. 18:31
Meglássátok (sic) feleim nemsokára gyurcsány lesz a min.e. jelöltjük!
pollip
2016. október 05. 18:30
Viccpárt:-))) tényleg vicces, hogy fél a kommentektől, ami egyébként maga a közvélemény. Még ha nem egyszer randán is van megfogalmazva. Hogy akar politizálni, ha ennyire érzékeny? Bírni kellene a gyűrődést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!