Mobilalkalmazáson is követhető az Országgyűlés munkája

2016. augusztus 26. 12:37

Az Országgyűlés Hivatalának applikációja folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni. Az aktuális irományokat le lehet tölteni és hozzá lehet férni a parlamenti képviselők, nemzetiségi szószólók és bizottságok adataihoz.

2016. augusztus 26. 12:37

Mobilalkalmazáson keresztül is nyomon lehet követni a parlament munkáját. A Ház honlapján pénteken megjelent tájékoztatás szerint az Országgyűlés Hivatalának applikációja folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni.

Az aktuális irományokat le lehet tölteni és hozzá lehet férni a parlamenti képviselők, nemzetiségi szószólók és bizottságok adataihoz. Az alkalmazásban megjelennek az élő közvetítések és a hírek is. Az app Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerben is elérhető.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. augusztus 26. 22:33
Ja, követhető. Csak minek. Az értelmes viták már rég megszűntek ott (is).
noMores
2016. augusztus 26. 19:03
Keszitette: fidesz-haver nem nyilt palyazaton nyert penzbol. Ennyi
VakzKommondor
2016. augusztus 26. 17:04
http://index.hu/gazdasag/2016/08/25/luxusjachton_lattak_meszaros_lorincet/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201608 letöltöm, és ezt rögtön csatolom a lőrinchez.
VakzKommondor
2016. augusztus 26. 17:00
21 millió volt, fideszes polgi cége csinálta... fizessetek nertársak. pedig elég lenne továbbküldeni az smst amit a focista küld reggelente a srácoknak, hogy mire kell szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!