„Amit az emberek látnak és kapnak, az én vagyok”

2016. augusztus 25. 22:14

Az Index munkatársai meglátogatták Szirmai Gergelyt, hogy megnézzék, hogyan készíti műsorait a népszerű videóblogger.

2016. augusztus 25. 22:14

Szirmai Gergely videóblogger ritkán enged be idegeneket stúdiójába, mely egyben az otthona is, ám az Index munkatársaival kivételt tett.

A leginkább a Hollywood Hírügynökség című műsoráról ismert youtuber mesélt fanatikus rajongóiról, a gyűlölködő kommentekről, a műsorkészítés részleteiről, valamint arról, meg lehet-e élni a videóblogolásból.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:28
Ebben az országban már mindenki valaki? És ki dolgozik?
Bicska Maxi
2016. augusztus 26. 22:35
sok ahogy tolja és egy idő után unalmas ez a megjátszó stílus, általában egyet lehet vele érteni ha filmekről van szó , persze ez eddig nem nagy dolog hiszen sok esetben a vak is látja azt amit ő, de akkor bújik ki a szög a zsákból amikor a saját ideológiáját adja el az embereknek a fiataloknak, ekkor látszik , hogy egy kártékony beteg személyiség , nálunk ezért már tiltólistán van, ha nem osztaná az észt ha nem akarna az ő beteg világnézetével traktálni ,lehet néha néha nézném
Sipi2
2016. augusztus 26. 15:34
Ezt az embert egyszer láttam valami interjúban, ott elég gáz volt amiket nyomatott és nem is tűnt valami okosnak.
Akitlosz
2016. augusztus 26. 15:31
Ő ki? Szerintem csak az indexeseknek valaki, de hát ők nagyon máshogyan élik meg a világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!