Ököllel ütötték a tanítót Pesterzsébeten

2016. június 08. 08:30

Szülők és rokonok vertek meg egy tanítónőt egy pesterzsébeti iskolában: azt állították, hogy megverte a gyereküket. Egy kamera mindent rögzített.

2016. június 08. 08:30

Ököllel ütöttek és megrugdostak egy tanítónőt egy pesterzsébeti iskolában egy gyerek szülei és rokonai. A tettesek azt állították, hogy a tanítónő megverte a gyereküket. Egy kamera mindent rögzített.

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2016. június 09. 13:59
mondjuk erre a fajtára jellemző a falkában támadás, nem hasonlítanám őket farkasokhoz, inkább a sakálokhoz. Megkérdezném azért, hol a többi tanár ilyenkor?
Pandaka pygmaea
2016. június 09. 09:46
Kis adalék a történtekhez: http://magyaridok.hu/belfold/sokk-gyulai-istvan-iskolaban-735202/ "A tanárverés után igyekeztünk utánajárni, hogy mit reagáltak az esetre a hazai jogvédő szervezetek. Az Amnesty International (AI) igazgatója, Jeney Orsolya közölte: nincs mit reagálniuk erre az esetre, mert csak „rendszerszintű jogsértésekkel” foglalkoznak, olyan ügyekkel, amelyek gyakran és folyamatosan előfordulnak. Arra a felvetésünkre, hogy a tanárverések is gyakoriak sajnos, hozzátette: nincsen arra vonatkozó kutatásuk, hogy Magyarországon ez a fajta bűncselekmény mennyire gyakori, ez ezért nem tartozik az AI szakterületére, egyéni esetekre pedig nem szoktak reagálni. Zádori Zsoltot, a Magyar Helsinki Bizottság sajtószóvivőjét is sikerült utolérnünk, ő azonban ekkor még nem ismerte a pesterzsébeti ügy részleteit. Miután ezeket röviden vázoltuk neki, elmondta: Magyarországon több százezer bűncselekményt követnek el, a bizottság természetesen nem ad ki mindegyik után nyilatkozatot, reakciót. Az, hogy az elkövetők feltehetőleg cigány származásúak voltak, jelen esetben indifferens, mert nem gyűlölet-bűncselekmény történt. A támadást súlyosbítja azonban, hogy közfeladatot ellátó személy ellen történt, ezért a szervezet nevében reményét fejezte ki, hogy a rendőrség kellő szakértelemmel fog eljárni az ügyben. A Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezetet szerda estig nem sikerült utolérnünk."
Harangláb
2016. június 08. 23:25
Föl kellene jelenteni valami jogvédőnek ezt a szemét rasszista tanítót, hogy szegény cigányoknak megfájdult az ütésektől a kezük, a rúgásoktól a lábuk, meg hogy még tiszta idegek is lettek...
Jason Bourne
2016. június 08. 21:10
"Feldühödött anyuka" pc a köbön. Anygrizzli inkább alkatilag, meg viselkedésre is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!