Román megoldást alkalmazna a Jobbik

2016. május 26. 08:52

Volner János szerint a Jobbik olyan korrupciós ügyészséget hozna létre, mint ami Romániában is működik. Hiszékeny Dezső szerint nagyobb társadalmi támogatottság kéne a korrupció letöréséhez. Harrach szerint Magyarország jobban teljesít, mint Németország.

2016. május 26. 08:52

Az utca embere kérdez, az N1TV pedig a képviselőkig viszi a kérdést. Az egyik kérdés a korrupcióra vonatkozott: Tállai András éppen rohant, Volner János szerint korrupciós ügyszségre van szükség, Hiszékeny Dezső szerint pedig társadalmi támogatottságra. A második kérdés arra vonatkozott, hogy miért nem teljesít Magyarország olyan jól, mint a nyugat-európai államok. Harrach Péter szerint nehéz behozni a gazdasági hátrányt, de migrációs ügyben Magyarország jobban teljesít. A nyugdíjemelésről szólva Mesterházy Attila elmondta: sokat elárul egy kormányról, hogy hogyan bánik az idősekkel, avagy a „régebb óta fiatalokkal”.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2016. május 26. 21:12
http://alfahir.hu/felhaborito_uzletkozpontta_alakitjak_a_radetzky_laktanyat FELHÁBORÍTÓ! ÜZLETKÖZPONTTÁ ALAKÍTJÁK A RADETZKY-LAKTANYÁT
brekker
2016. május 26. 20:50
A Jobbik hirtelen amerikabarát lett, ezért volt a tisztogatás? "Az USA vizsgálja az európai politikai pártokat, valamint egyeztetések folynak Washingtonban a NATO-tagállamok kormányainak szorosabb ellenőrzéséről és átvizsgálásáról" http://danubeinstitute.blog.hu/2016/05/26/megvedheti-e_a_nato_europat#utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201605
Django
2016. május 26. 15:45
Romániában az USA titkosszolgálatai által kézivezérelt fasiszta jellegű katonai-hivatalnoki diktatúra van. Végeredményben ez nem áll távol attól amit a jobbik akar, már csak az USA-val kellene megbarátkozniuk.
Harangláb
2016. május 26. 10:30
Én csak akkor értek egyet egy ilyen korrupció ellenes ügyészség létrehozásával, ha valamelyik Soros-alapítvány pénzeli...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!