Térfigyelő kamera bizonyítja: a kopaszok segítették Erdősinét

2016. március 18. 09:16

Erdősi Lászlóné Nyakó István után érkezett a NVI épülete elé, a hajnali négy óta a helyszínen várakozó kopaszok mégis előre engedték az idős asszonyt – derül ki a térfigyelő kamerák február 23-i felvételeiből.

2016. március 18. 09:16

A kopaszok előre engedték Erdősinét a Nemzeti Választási Iroda épületénél – derül ki a térfigyelő kamerák február 23-i felvételéből, melyet a Bors szerzett meg

A videón jól látszik, hogy a kopaszok már hajnali négytől gyülekezni kezdenek az épület előtt, majd sorra mind megkapják a beadványokat tartalmazó mappákat. Ezt követően, még hat óra előtt a helyszínre érkezik az MSZP-s Nyakó István a saját kérdésével, azonban a kopaszoktól nem tud az ajtó közelébe férkőzni. 

Háromnegyed hétkor megjelenik Erdősiné és kísérője is. A kísérőt a kopaszok hátraküldik, az idős asszony azonban a férfiakkal marad, akik, mikor hét órakor kinyílik az iroda ajtaja, előre engedik őt. A Bors információi szerint a felvételeket nem játszották le a Nemzeti Választási Bizottság ülésén, mikor a népszavazási kezdeményezésekről és a beadás körülményeiről tárgyaltak a tagok. 

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2016. március 19. 11:49
És....
Mindjárt
2016. március 18. 17:24
Miért ez a nagy meglepődés? Így működik egy maffia állam.
Mr.Falafel
2016. március 18. 17:04
Ha a vénasszony a kopaszokkal volt és a kopaszok érkeztek órákkal korábban a helyszínre és a kezdeményezést több személy is jegyezheti (bizony, ez a törvény!!!), akkor éppen most futott zátonyra a prolihajó. Hajrá kopaszok! Szopott a bolsi oldal.
bajai
2016. március 18. 16:12
Nem olvastam végig a rengeteg hozzászólást. Lehet, hogy valaki már mondta: Ekkora baromságot már rég olvastam. Eladni egy több hetes hírt, mintha bármi újdonság lenne benne! A Bors megszerezte. Hahaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!