Kutyabandák garázdálkodnak Kiskunhalason

2016. március 17. 10:11

Ezúttal egy lovaskocsist juttattak kórházba a házakból kiszökő, bandákba verődő kutyák, de nincsenek biztonságban a biciklisek és a gyalogosok sem.

2016. március 17. 10:11

Kutyák támadtak rá egy kocsit húzó lóra, ami emiatt megbokrosodott, a hajtó pedig leesett a lovaskocsiról. A férfi kórházba is került a baleset miatt.

A helyiek szerint nem egyedi esetről van szó, a kutyák komoly problémát jelentenek a környéken. Ugyanakkor nem kóborebek garázdálkodnak, hanem a környékbeli házak udvaráról szökdösnek ki és verődnek csapatokba. És nem csak a lovakra, hanem a biciklisekre és a gyalogosokra is rátámadnak.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2016. március 18. 11:07
"...s a világ felett őrködik a Rend..." Ahol így van, ott nem kínozzák az állatokat! Magyarországon már régen nincsenek falvak...A valódi falu nem lakó-, nyaraló- vagy szegény-, sőt nyomortelep, nem is "jogi személy" agráripari”üzeme”, hanem egy emberi közösség és természeti környezetének szerves, önfenntartó gazdálkodásra képes egysége. Az igazi falu minden politika félelme...
Mindjárt
2016. március 17. 18:29
Undorodom a tehetetlen, nyávogó emberektől. Kiskunhalasiak nagyon könnyen meg tudnák oldani a kóbor kutya problémáikat. Kövessék a "Mindjárt 2016. március 17. 13:57"-ban leírt javaslataimat. A javaslatok végrehajtása érdekében béreljenek fel egy kutya ellenőrt aki ellenőrizné, hogy a lakósok betartják a szabályokat. Aki nem tartja be azt meg kell büntetni. Nincs kivétel. Az ellenőrnek és a büntetéseknek két jó következménye lenne. A kutyák nem kóborolnának, nem szaporodnának és az ellenőr semmibe se kerülne mert a bírságok fedeznék a költségeket. A kutyákat nem szabad bántani mert nem ők hanem a gazdáik okozzák a problémákat.
Vén Csataló
2016. március 17. 15:34
Gyepmestert beizzítani, kutyát befogni, chipet ellenőrizni, gazdit piszkosul megbüntetni. Ennyi. Lapozhatunk.
Akitlosz
2016. március 17. 14:48
Kutyabandák mi? Falkának hívják az olyant. Látszik, hogy városi ember írta a cikket. A tények riport korrekt, de ez a cikk nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!