Pelczné sem ért egyet Kövér és Ákos kijelentéseivel

2015. december 16. 10:46

A Fidesz alelnöke szerint senkinek nincs joga ahhoz, hogy megmondja, a nők milyen prioritások mentén éljék az életüket.

2015. december 16. 10:46

Az RTL Klub Híradója megkérdezte Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz alelnökét és nőtagozatának vezetőjét arról, hogy mit gondol Kövér László és Kovács Ákos énekes elhíresült, nőket érintő kijelentéseiről.

Pleczné szerint valóban valós probléma a népességfogyás, és ő maga is élete legnagyobb sikerének tartja a három gyermekét és az unokáját, ugyanakkor ő sem örült volna, ha mások akartak volna dönteni helyette arról, hogy mikor szüljön. Szerinte a nőknek joguk van a szabad döntéshez, másoknak viszont nincs joguk ahhoz, hogy megmondják, a nők milyen prioritások mentén éljék az életüket.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2015. december 18. 09:56
Nem figyelsz Ildikó! Alkotmányos joga van MINDENKINEK elmondani a véleményét. Nem azt mondta el, hogyan éljenek a nők.
szabadhajdu
2015. december 17. 20:53
Ilyen egyszerű ha nem szülnek a nők jönnek migránsok. Ildikó akkor nem kell nyálat verni.
szabadhajdu
2015. december 17. 20:53
Ilyen egyszerű ha nem szülnek a nők jönnek migránsok. Ildikó akkor nem kell nyálat verni.
Héja
2015. december 17. 19:47
Kedves Pelcz néni. Kövér nem megmondta, hanem elmondta, mit szeretne. Még egyszer: MIT SZERETNE. Ákos közölte, hogyan látja a dolgokat. Felesége keményen mellé állt. Ezek után tessék leszállni a magas pelczről, azaz a polczról és legalább halvány kísérletet tenni néhány mondat helyes értelmezésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!