Népszabadság: Összeomlott a központi dohányellátó rendszere

2015. december 09. 10:26

A törvényileg monopolhelyzetbe hozott központi dohányellátó cég rendszere röviddel az indulás után összeomlott – írja a Népszabadság. A cég szerint csak átmeneti a hiba, és ez keveseket érint, a lap viszont úgy tudja, hogy amelyik kiskereskedő későn érkezik a viszonteladói központokba, az könnyen hoppon maradhat.

2015. december 09. 10:26

Összeomlott a központi dohánynagyker megrendelő és kiszállító rendszere, sorszámmal juthatnak áruhoz a kiskereskedők – írja a Népszabadság alapján a hvg.hu. A cég honlapja alapján a kiskereskedők vásárlásait ezért korlátozták, de ez csak keveseket érintő, átmeneti intézkedés „a biztonságos ellátás érdekében”. A lap úgy tudja: a soron kívüli kiszállításokat leállították, a viszonteladói központokban pedig sorszámot kell húzni, és aki későn érkezik, elképzelhető, hogy áru nélkül marad.

A cég szerint a fennakadást az okozta, hogy a nagy dohánygyártók egy része sokáig nem szerződött velük, majd amikor ez mégis megtörtént, a trafikosok megrohanták a dohányellátót. A Népszabadság viszont úgy tudja, hogy a Philip Morris korábban értesítette partnereit, hogy ők mindent időben leszállítottak.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pinpunka
2015. december 09. 16:00
http://magyaridok.hu/belfold/nem-igaz-hogy-osszeomlott-a-dohanyboltok-ellatorendszere-216490/
puszika
2015. december 09. 13:29
Én csak azt látom,hogy aki eddig is dohányzott az összeomlás után is!!
Vezetéknév Utónév
2015. december 09. 12:49
Olyan a Fidesz, mint egy negatív Midas-király: minden, amihez nyúl, szarrá változik (lásd: nyugdíjrendszer, oktatás, egészségügy, környezetvédelem, állami földek stb.)
alex.leopardi
2015. december 09. 11:55
ki nem szarja le
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!