Pénzt nem, csak dedikált elnöki fotót kapott Oroszországból a Vlagyimir Putyin Baráti Kör

2015. november 18. 18:35

A Vlagyimir Putyin Baráti Kört megalapító Szilvásy György visszautasítja, hogy orosz pénzt kértek volna a működésükre. Szilvásy állítása szerint csak egy dedikált Putyin-fotót kértek, amit meg is kaptak.

2015. november 18. 18:35

Közleményben cáfolta a Honfoglalás 2000 Egyesület vezetője, Szilvásy György azt a sajtóhírt, hogy az egyesületük néhány tagja által alapított Vlagyimir Putyin Baráti Kör orosz anyagi támogatást kért volna működéséhez. Szilvásy azt állítja, hogy csak egy dedikált elnöki fotót kértek és kaptak az orosz követségtől:

„A civil szervezet néhány tagja és mások, korábban megalakították a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A Kör alapítása kapcsán olyan rágalmazó, hazug hír jutott el az egyesülethez, miszerint a civil szervezet anyagi támogatást kér(t) működéséhez Oroszországtól. Az egyesület visszautasítja az aljas rágalmat: a szervezet ilyen kéréssel nem fordult Oroszországhoz, de nem is fogadna el pénzbeli segítséget! Az viszont igaz, hogy az egyesület az orosz nagykövetségén keresztül levélben kérte Putyint: miszerint nagy megtiszteltetés lenne, ha az elnök egy dedikált fényképpel megörvendeztetné a szervezetet.

A követség november 17-én futárpostával kézbesítette a Honfoglalás egyesületnek a Putyin elnök által dedikált fotót, melyet a mai napon az értesítéssel együtt a sajtónak is megküldünk. Putyin a világ két legolvasottabb hetilapja, az amerikai Forbes és a Time magazin szerint a bolygó legbefolyásosabb embere. Az orosz elnök a világbéke elkötelezett híve, aki nemcsak hazájában rendkívül népszerű – a magyarok is nagy tisztelői, ezért, a szervezet egyebek mellett Putyin Baráti Körök alapítását tervezi.” 

A közleményhez a dedikált fotó másolatát is mellékelték:

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. november 19. 16:47
Nem érdekel a Putyin fotó de azt látbi, hogy azok a magyargyűlölő patkányok vágják Putyint akik Sztálin gyilkosai voltak és akik Sztálin szolgálatában magyarokat gyilkoltak. Az fáj ezeknek a patkányoknak, hogy ma már nincs SZU amelyik őket patkányokat a hátunkra erőszakolta. Takarodjatok haza patkányok.
koronaszepe
2015. november 19. 09:30
Félelmetes, ezek a kommunista múmiák nem tudnak leállni... Putyin dollár milliókat költ külföldön propagandára, ha nem kaptatok belőle, az csak a ti faszságotokra, határtalan szervilizmusotokra bizonyíték. Ennyire hülyék nem lehettek.
Julismama2
2015. november 19. 05:40
Csurka.
áfonya
2015. november 19. 04:32
Megbukik az eu ,a mostani ballib eu pártolók imába foglalják még az oroszokat mert a betolakodók nem lesznek hajlandók se kommunizálni se kapitalista elv szerint élni ..Gyurcsány már kezdheti fogalmazni a magyarok elleni feljelentéseit (nagy gyakorlata van benne) nyalhatja a bélyeget a borítékra mehet a levél az ISIS-nek. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!