Fidesz: Gyurcsány hagyja abba a migránsok hergelését!

2015. szeptember 20. 16:44

A Fidesz közleménye szerint ha a baloldalon múlna, bármennyien és bárki beléphetne az országba és Európába. A kormánypárt felszólította Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét és a magyar baloldalt, hogy hagyják abba a „felelőtlen nyilatkozatokat és a bevándorlók hergelését”.

2015. szeptember 20. 16:44

A Fidesz szerint ha a baloldalon múlna, bármennyien és bárki beléphetne az országba és Európába. A kormánypárti frakció az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében arra reagált így, hogy Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja napközben zsákutcának nevezte a kerítésépítést.

A Fidesz erre válaszul felszólította Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét és a magyar baloldalt, hogy hagyják abba a „felelőtlen nyilatkozatokat és a bevándorlók hergelését”, mert azzal a magyar emberek biztonságát veszélyeztetik. A magyar kormány minden eszközzel megvédi Magyarországot és Európát – hangsúlyozza a Fidesz, majd hozzáteszik: a határzár építését a horvát és a román határon is folytatják, mert szerintük a szerb határon elkészült kerítés is bizonyítja, hogy ahol határzár van, ott töredékére esik vissza az illegális határátlépők száma.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. szeptember 21. 12:04
fidesz mond valamit..baloldalnak kötelezö az ellenkezöjét skandálni..ez a választok 65%-át le is fedi..igy megy 20 éve..a nép meg kajálja..
Akitlosz
2015. szeptember 21. 10:22
Fidesz: Gyurcsány hagyja abba a migránsok hergelését! Akitlosz: A Fidesz hagyja abba a Gyurcsánnyal való foglalkozást, kormányzás helyett!
áfonya
2015. szeptember 21. 07:37
Gyurcsány azért villog Amerika eu figyeli mit tesz érdekében,háttár alku meg van .Nyugatról pénzelik a ballibeket ,ha a médiával elérik az emberek behülyítését ezért ferkót a miniszteri székbe helyezik.Ferkónak tét a hatalom .
áfonya
2015. szeptember 21. 05:58
Gyurcsány is alkudozik Amerikával a magyar nép bőrére ..... melléjük áll mindent megtesz a ballib médián keresztül hátha a magyar népet ismét lóvá tudja tenni ennek fejében Amerika hatalomra segíti ,,de ebbe az alkuban benne vannak az eu vezérek is .Nem lehetetlen az eu és gyurcsány között létre jött megbízási szerződésért nem eus pénzt kapott hanem Amerika át mosta eun keresztül ,igy nem tűnik judás pénznek.Minden mindennel összefügg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!