Visszavonták a fekete ruhás nővér elleni eljárást

2015. augusztus 11. 17:47

A fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Mária elleni etikai eljárást a mai nappal visszavonja Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke – írja a Népszava.

2015. augusztus 11. 17:47

A Népszava arról ír: visszavonja Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke a fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Mária elleni etikai eljárást. Balogh szerint az elmúlt huszonnégy órában olyan támadások érték őt, amelyek szerinte komoly fenyegetettséget jelentettek számára.

Balogh a Népszavának elmondta: nem politikai megrendelésre történt az eljárás kezdeményezése, hanem azért, mert a fekete ruhás nővérként ismertté lett Sándor Mária olyan kijelentéseket fogalmazott meg a szervezetükkel szemben, amelyeket nem hagyhatott szó nélkül. Az elnök szerint a szervezeten belül szerették volna kezelni az ügyet, de pártpolitikai ügy lett belőle.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. augusztus 12. 00:13
A nővéreknek igazuk van, jogosak a követeléseik, egyetértek a céljaikkal, de akkor sem szabadna ezt fekete ruhában tenniük, hiszen ez a halál színe, rossz üzenet a betegeknek és a hozzátartozóiknak, ráadásul a fehér a tisztaság színe is!
Brigadéros
2015. augusztus 11. 22:23
A fekete angyal elégedetten dörgöli a markát a sitten...
Brigadéros
2015. augusztus 11. 21:37
Így működik a szoclib véleményterror.
Energetikus
2015. augusztus 11. 21:07
megnéztem a Balog Zoltán urat az egyenes beszédben, elég görbéket válaszolt ... - igazán nincsenek jobb focisták az országban ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!