A CÖF is beszáll a tapolcai kampányba

2015. március 23. 08:04

Civil zarándoklatot és nagygyűlést szervez Sümegre a CÖF március végén, mert „nem engedhetjük meg még egyszer, hogy ugyanúgy járjunk, mint Veszprémben” – mondja Csizmadia.

2015. március 23. 08:04

Ezt a demokráciát, amit most már öt év alatt sikerült hellyel-közzel most már szinte tökéletessé tenni, nem hagyjuk!” – fejtette ki Csizmadia László, hozzátéve: a civilek által eddig kiépített kohézió fontos része a magyar demokráciának.

Most egy bárány elkóborolt: Veszprém. Mi úgy gondoljuk, hogy a veszprémi báránynak is utána fogunk menni és azt is visszahozzuk, de hogy Tapolcát nem engedjük, ebben biztos lehet az ellenzék” – mondta a CÖF alapítója.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2015. március 23. 18:18
én is tulajdonképpen kedvelem, amit ez a pöcs produkál. a cöf megjelenése elég jó valószínűséggel mínusz 10% az állampártnak, tehát csak így tovább. a pöcsfek láthatólag nincsen annak a tudásnak birtokában, hogy egy haszonleső seggnyaló "szinte tökéletesezése" milyen mérvű mozgósító ellenszenvet és hányingert vált ki a nerzombik egyre fogyó táborán kívül.
BőröndÖdön
2015. március 23. 15:25
Hányinger,amit a fidesznyikek előadnak!
liberálzöld.
2015. március 23. 14:37
Majd Széles az első sorban viszi az ingyenvillanyt. És ha nem Fideszes fog nyerni, akkor az ottaniak nem kapnak belőle! Oszt akkor nézhetnek!
Tintamin
2015. március 23. 12:33
Na, a seggnyalók gyülekezeti újra összetereli a birkákat. A kormányközeli, adónkból élő "civil" szervezet vajon NER-kompatibilis, vagy rá lehet uszítani a KEHI-t, NAV-ot, TEK-et?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!