Együtt: Kártalanítsák a trafikosokat!

2015. január 13. 16:59

A strasbourgi ítélet után törvényjavaslatot nyújtott be Szabó Tímea arról, hogy azonnal kártalanítsák a trafiktörvény károsultjait.

2015. január 13. 16:59

Törvényjavaslatot nyújt be a parlamentnek a Párbeszéd Magyarországért azért, hogy a trafiktörvény összes károsultja azonnali kártérítésben részesüljön. Szabó Tímea, a PM társelnöke és Szilágyi Péter külügyi szakszóvivő arra reagált így, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága keddi, nem jogerős ítéletében kimondta: a magyar állam megsértette a magántulajdont megillető védelmet, amikor 2013-ban megfosztotta Vékony László soproni trafikost engedélyétől, hogy dohánytermékeket áruljon.

Az ellenzéki politikusok az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, az Orbán-kormány „egyik legaljasabb rablása” volt a dohánytermékek kiskereskedelmére vonatkozó törvény bevezetése. Tudatták: törvényjavaslatban kezdeményezik, hogy az összes trafikkárosult kártérítést – a strasbourgi bíróság által kiszabott 15 ezer eurót – kapjon.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2015. január 14. 08:26
A gazdag multikra gondoltok?! Ezt nektek elvtársak!!!
Peter8811
2015. január 14. 04:57
Így van az MSZP/SZDSZ együtt kártalanítsák a trafikokat.
Brigadéros
2015. január 13. 21:02
...A Bajnai vagyonból...
péterx
2015. január 13. 18:45
1. A strausbourgi bíróság - például - megítélt a vörös csillag hordása / dikatórikus jelkép / kapcsán is kártérítést... 2. Mondjon nekem valaki olyan pályázatot , ahol a vesztesek nem emlegettek "mutyit"... 3. Inkább a DK nyilatkozzon a nekik átadott dokumentumok alapján , kedves Timea , hol bukkant mutyira , s milyen bizonyítékok alapján ? 4. Utána lehet tárgyalnia kártérítésről . 5. Az ellenzék annyiszor elmondta a trafikmutyit , hogy már azt hiszi , mások is olyan hülyék mint ők , s a verbális-világot azonosítják a valósággal ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!