A legerősebb érv a Charlie-vitában?

2015. január 20. 08:43

Tudjátok, miért nem idegesít a kurucinfó? Mert nem olvasom. Én így semmisítem meg.

2015. január 20. 08:43
Balavány György
Balavány György

„Tudjátok, miért nem idegesít a kurucinfó? Mert nem olvasom. Én így semmisítem meg. Magándzsihád! Tudjátok, miért nem vagyok kiakadva pl. Müller Péter nyálas és ostoba könyvein? Mert egybe belenéztem, láttam, hogy nyálas és ostoba, és azóta nem kínzom magam velük. Tudjátok, miért nem zavarnak a mandineres kommentelők artikulátlan baromságai? Mert mióta egyszer láttam, mi folyik ott, nem olvasom el a mandis kommenteket. (A Mandiner saját tartalmait igen, de csak azokat.)

Nem nézni, nem olvasni: ez az overkill, nem a Kalasnyikov. Ha nem lennének a protest-fogyasztók, talán egy csomó sajtóhulladék tönkre is menne. Vagy nem. De ez mindegy is volna, mert ha a világszéles kínálatból mindenki azt fogyasztaná, ami jólesik neki, vagy legalább amire felelőssége teljes tudatában szánja rá magát (mint én Szőnyi kolléga írásaira), lehetne akár béke is a Földön.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2015. december 31. 05:00
Igazad van, Balavány elvtárs! Én sem olvasom. Hozzáteszem, hogy a HVG, a 444 és az Index is tiltólistán van nálam. :) Durva szélsőségek. Az egyik jobb, a többi bal.
nanemáne
2015. december 31. 05:00
Te gyuri,tudod miért nem idegesít a hvg.hu? Mert szaro. le magosrol.
Jason Bourne
2015. december 31. 05:00
Van igazság abban, amit ír. Normális ember nem olvas, néz olyasmit, ami idegesíti. Van elég stressz amúgy is, minek fokozni.
talán
2015. december 31. 05:00
Ha nem olvassa akkor honnan tudja hogy mit írnak? Nyilván a baráti körétől, akik olvassák. De akkor milyen barátai vannak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!