HVG: Szerkesztőbizottság viszi végig az integrációt

2014. november 19. 15:05

Átmeneti időre szerkesztőbizottság vezeti a HVG-t, miután a szerkesztőség leszavazta Sztaniszláv András főszerkesztői kinevezését. A szerkesztőbizottság tagjai: Jakus Ibolya, Neizer Anita, Juhász Gábor és Nagy Iván Zsolt.

2014. november 19. 15:05

Szerkesztőbizottság fogja irányítani a HVG-t, miután a printlap és az online lap szerkesztősége közösen leszavazta a kinevezésre javasolt Sztaniszláv Andrást, akinek Welsz Tamással közös üzleti ügyeiről a Mandiner is írt. A HVG tájékoztatása szerint a kiadó vezetője és a januártól integráltan működő szerkesztőség megállapodott arról, hogy a négytagú szerkesztőbizottság fogja keresztülvinni a printlap és a hvg.hu integrációját. A bizottság tagjai: Jakus Ibolya, Neizer Anita, Juhász Gábor, Nagy Iván Zsolt. Mandátumuk az integrált főszerkesztő kinevezéséig tart.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!