Horváthnak nem tetszett a kiállás Vitézy mellett

2014. november 27. 10:09

Horváth Csaba szocialista képviselő „békemenetes szimpátiamegmozdulásnak” nevezte a Vitézy mellett kiálló civil szervezetek tiltakozását.

2014. november 27. 10:09

Gyakorlatilag félreállította a BKK-t vezető Vitézy Dávidot a Főváros Közgyűlés, mivel a céget integrálták a Budapesti Városigazgatás Holdingba. Korábban a Levegő Munkacsoport, a Critical Mass és a Kerékpárosklub is kiállt Vitézy mellet, mondván: „lehet, hogy a gyerekkorától busz- és villamosfüggő Vitézy Dávid 2010-ben zöldfülű volt, de ma már bárkire cserélnék, annak csak kisebb tapasztalata lehet a modern, integrált, európai közlekedésszervezésben”. Ez a kiállás nem csak Tarlós Istvánt, de Horváth Csaba szocialist képviselőt is zavarta, aki így nyilatkozott: „van annyira komoly a közgyűlés munkája, hogy nem ilyen békemenetes szimpátiamegmozdulásokkal - akár fizetett, akár nem - kell a fővárosi döntéshozatalt befolyásolni. Ez a véleményem, és köszönöm szépen.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. november 28. 15:02
Télleg Csabika, nehogy má' állítólagosan demokrata párt létetekre figyelme vegyétek független civil szervezetek véleményét! Csak akkor ne csodálkozzatok rajta, hogy továbbra sem nagyon szeretünk benneteket. Nektek ez az egész játék még mindig csak a hatalomról szól. Nekünk viszont arról, hogy élhető-e a város amiben élünk.
Autofocus
2014. november 27. 22:41
Az elmúlt 24 évben annyiszor szavaztam a Fideszre ahány választás volt. Most mégis azt mondom elmehetnek a picsába. Tarlós különösképpen: két ember volt, akiben végre találkozott a tenni akarás és tenni tudás Budapestért: Vitézy és Finta Sándor, a szintén ellehetetlenített és leváltott főépítész. Lassan a tehetséges, és ép morális érzékű, normálisan gondolkodó embereknek tényleg nem marad más, mint hogy elhagyják a saját hazájukat, és más ország közösségéért dolgozzanak. Végtelenül lehangoló hogy kontraszelektált ostoba pártkatonák, habzó szájú bunkók és köpönyegforgató senkik ülnek tort, akik még ahhoz is hülyék hogy a saját korlátaikat és a történelem által érdemtelenül rájuk dobott felelősséget felfogják. Van kevés tehetséges, fiatal, a szakmáját értő és szerető szakember, akik, ha pusztán nem akadályozzák meg benne őket, már csodákat tudnak tenni. Ehelyett sorra beleszaladnak a késbe, érthetetlen, megmagyarázhatatlan pitiáner hatalmi alkuk és dohos, kispolgári korlátoltság és butaság miatt. A Fideszre meg egy kurva nagy pofon férne rá.
*ufó*
2014. november 27. 16:58
Kár, hogy leállt a komment-folyam, mert mulatságos volt. :) Megy a vergődés, hogy most mivan mivan ? Nos, az van, hogy az embernek valamikor fel kell nőnie, és az értékrendszeréhez ragaszkodni, és az értékrendszer az vagy fekete vagy fehér mindaddig, amíg az ember nem változtat rajta. Pedig abban, hogy mi az oka annak, hogy Tarlós & Horváth együtt pattintotta le Vitézy Dávidot nem olyan bonyolult a megoldás, és hogy hova kell állni. A belterjesség ilyen helyzeteket okoz, tehát az a legjobb, ha mélyen lenézi és megveti az ember az _összes_ szereplőjét ennek a történetnek. Ez van.
hazugok
2014. november 27. 15:00
Remélem eltüntetik ezt az öntelt, jóllakott óvódás képű beképzelt kis pondrót! ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!