Lépfenefertőzés: már nyolcan vannak kórházban

2014. július 06. 11:45

Az ellenzék az illegális vágást folytató telephely tulajdonosának és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszternek a kapcsolatát firtatja. A VM szerint viszont az ellenzéki pártok csak hangulatot keltenek.

2014. július 06. 11:45

Nem ez volt az első illegális vágás azon a kocsújfalui telephelyen, ahonnan most a lépfene-fertőzés kiindult. A fertőzött hús bekerült az közétkeztetésbe is, de hatóságok szerint elsősorban a nyers hús az, ami fertőzhet, a kész étel kevésbé veszélyes.

Eddig nyolc ember került kórházba lépfene-fertőzés gyanújával.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. július 06. 14:42
A nemzeti lépfene saját nemzetére támadt. :)))
kamasuka
2014. július 06. 12:49
Nem az ellenzék firtatja, hanem az RTLK.
thymian
2014. július 06. 12:27
Apám, nem hiszem el, hogy már egy éttermet is "nemzetinek" keresztelnek. Miért kell ezt a szót lejáratni? És itt nem erre a konkrét esetre gondolok. Mitől nemzeti egy étterem, netán mindenki ingyé' ehet benne?
*ufó*
2014. július 06. 12:21
ámerikában van az Anthrax együttes, úgyhogy ezt a kórt nem a jó magyar elvtársak terjesztik, hanem a háttérhatalom ürgebőrbe varrt szakállas nőket úsztat le Bécsből a Dunán, akik a norvégmintás pulóverrel magukat álcázó imperialista liberálbolsevista cia-moszád ügynökök utasítására mákonyos bécsi szeleteket dobálnak a gyanútlan civil polgári lakosságra, és ezmiatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!