Ehud Barakkal tárgyalt a miniszterelnök

2014. június 24. 09:33

Orbán Viktor és az egykori izraeli kormányfő a közel-keleti fejleményekről, valamint a magyar gazdaságról folytatott megbeszélést.

2014. június 24. 09:33

A közel-keleti nemzetközi fejleményekről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Ehud Barak volt izraeli kormányfővel az Országházban kedden délelőtt – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t. Hozzátette: a megbeszélésen Orbán Viktor tájékoztatást adott vendégének a magyar gazdaság megerősítéséért tett kormányzati lépésekről is.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2014. június 24. 16:16
Aért kzd elég nevetséges lenni az, hogy egesek mindenben cionista meg zsido hatalmi törekvéseke viziónálnak. Már-már úgy néz i, mint a ballibek Orbán fobiája, a séljobb izrael fobiába szenved függettlenül midentől. Azért elég nehéz lehet ígyélni akár az Orbánfobiásoknak akár az izraelfobiásoknak.
mantelman
2014. június 24. 15:29
Mi a faxért kell nekünk ennek az agresszív kis országnak a világpolitikai ügyeibe beleavatkozni? Szopni akarsz megint, Viktor? De ezt biztos nem veri nagy dobra a sajtó.
formaegy
2014. június 24. 11:24
Gyurcsány alatt "csak" egy-két repülő tévedt a légtérbe. Mégis, hogy fel voltunk háborodva! Most meg, lassan minden nap gyönyörködhetünk a látványban. Orbánnak jól le kellett hasalni! Magyarország a magyaroké??? Fel lehet még tenni ezt a kérdést, vagy erre is törvényt hoznak majd, hogy büntetendő?
formaegy
2014. június 24. 10:17
Ki M.o. miniszterelnöke? Magyar, vagy Izraeli? Többször tartózkodnak M.o.-on az Izraeli miniszterek, mint Orbán! Hát igen, ez a rasszista, antiszemita, fasiszta ország mégis milyen jó, és biztonságos!!! Ugye ballibek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!