Szanyi: Megalkuvás nélküli baloldali programmal készül az MSZP

2014. április 08. 14:59

Megalkuvás nélküli baloldali programmal készülnek a szocialisták az európai parlamenti választásra. Szanyi Tibor listavezető elmondta: céljaik között szerepel az európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetése is.

2014. április 08. 14:59

Az MSZP megalkuvás nélküli baloldali programmal készül az európai parlamenti választásra – közölte Szanyi Tibor, a szocialisták listavezetője kedden sajtótájékoztatón. Hozzátette: önállóan indulnak, baloldali programjuk kiteljesítését semmilyen szövetség nem korlátozza. Céljaik között az európai minimálbér és minimálnyugdíj bevezetését említette, valamint azt, hogy sehol se lehessen 10 százaléknál nagyobb az alapvető élelmiszerek forgalmi adója.

Azt is mondta: 5-8 mandátum megszerzését tartja reálisnak, 30 százalék feletti eredménnyel lenne elégedett. Emellett arra számít, néhány napon belül összegyűjtik az induláshoz szükséges 20 ezer aláírást. Arra a kérdésre, hogy a választási vereség következményeinek levonása mikorra várható az MSZP-ben, és elképzelhető-e elnökcsere, Szanyi Tibor úgy válaszolt: kampány van, ilyenkor nincs helye belső átrendeződésnek.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. április 09. 03:36
szanyi egy ritka józan pillanatában az elmúlt 24 év felfedezésére ébredt rá: most már végre baloldali programmal kéne kampányolni a tv néző gyerekeknek. Ez a hajó elment kapitány. A gyerekek felnőttek.
választópolgár
2014. április 08. 22:21
szanyi olyan mintha a 80-as évek szocreál roncsilmjének figurája. Anakronisztikusan hat 2014-ben. Nem illik bele a képbe.
moha
2014. április 08. 21:20
....."Megalkuvás nélküli baloldali programmal készülnek a szocialisták az európai parlamenti választásra." ........baloldal nélküli megalkuvással készülnek,mint szocialisták ahogy azt elvárják az európai parlamentben, választásokkor
kerekes
2014. április 08. 19:23
Figyelj Te legrosszabb fajtából való Szanyi! Téged csak a pénz és a pia érdekel, meg hülyíteni a hatalmas IQ bajnok szavazóidat. Buktatok, nem kicsit, nagyot, és ez a lényeg!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!