Agrárszektor.hu: Fazekas marad a mezőgazdasági tárca élén

2014. április 18. 15:26

Felkérte Orbán Viktor miniszterelnök Fazekas Sándort, hogy a következő kormányban is ő legyen a vidékfejlesztési miniszter – értesült az agrarszektor.hu.

2014. április 18. 15:26

Az agrárszektor.hu értesülései szerint Orbán Viktor csütörtökön kérte fel a VM jelenlegi vezetőjét, hogy folytassa munkáját a következő kormányzati ciklusban is. Ezzel beigazolódtak az agrarszektor.hu korábbi információi, amelyek szerint Fazekas maradhat a VM élén, és úgy is készült, hogy folytathatja eddigi munkáját a tárca vezetőjeként.

A döntés egyúttal azt is jelenti a portál szerint, hogy Fazekas nyerte meg azt a csatát, amely a vidékfejlesztési miniszterségért folyt. Többen lobbiztak ugyanis azért, hogy az újabb Orbán-kormányban átvegyék a VM-vezetését. Még Kósa Lajos debreceni polgármester neve is szóba került a portál szerint.
 
 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. április 19. 23:58
A pálinka meg a hungarikumok meg lesznek védve. Oszt ennyi. Komoly "szakember".
Gregorius
2014. április 19. 11:58
Joviális figura, aki biztos használható ember volt Polgármesterként. Most viszont nem érzem azt, hogy megfelelően átlátná - hol és mikor lehet beavatkozni és mit lehet tenni- ezt az egész az uniós katyvaszt.
dobzselaci
2014. április 19. 00:29
Nem rí ki a többi barom közül. Sőt, ha meglebegtetjük mr twenty nevét, egyenesen kívánatosnak tűnik...
Tüke66
2014. április 18. 19:28
Helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!